ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο «πατάει» Πελέ, Μαραντόνα και Ζιντάν! (pics)

Πολλοί ποδοσφαιριστές στα 36 τους σταματούσαν την καριέρα τους και οι θρύλοι βρίσκονταν στη δύση της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως είναι στην κορυφή.

Ο Κριστιάνο «πατάει» Πελέ, Μαραντόνα και Ζιντάν! (pics)

Ο χρόνος είναι αμείλικτος και περνάει σαν νεράκι. Ειδικά για όσους έχουμε ζήσει όλη την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο και τον βλέπουμε να σβήνει 36 κεράκια, μας πιάνει κάτι περίεργο… Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Το «είμαστε όσο αισθανόμαστε», ο Ρονάλντο το έχει κάνει κανόνα!

Ο 36χρονος πλέον CR7 είναι ένα τέρας της φύσης. Ένας βιονικός ποδοσφαιριστής που ακόμα και τώρα δείχνει ότι έχει πολλά να προσφέρει στο άθλημα. Η ηλικία αυτή για πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν κλωτσήσει την μπάλα, είναι κάτι άλλο παρά μικρή.

Στα 36 τους κάποιοι σταμάτησαν την καριέρα τους. Άλλοι είχαν ένα-δυο χρόνια ακόμα μπάλας. Με δεδομένο φυσικά ότι βρίσκονταν στη δύση της καριέρας τους. Αυτό ίσχυε και για ποδοσφαιρικούς αστέρες, μύθους. Όπως οι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Πελέ και Ζινεντίν Ζιντάν. Τι έκαναν αυτοί οι ανεξίτηλοι θρύλοι του λαοφιλέστερου αθλήματος στα 36 τους χρόνια;

Ρίξτε μία ματιά στο κανάλι μας στο YouTube ΕΔΩ! Κριστιάνο

Το μεγαλείο του Κριστιάνο

Πάντως δεν ήταν στο επίπεδο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Πάμε να τους πάρουμε με τη σειρά. Ξεκινώντας με τον αρχαιότερο. Ο Πελέ στα 36 του είχε αφήσει τη Σάντος στην οποία έκανε παπάδες και λατρεύτηκε σαν Θεός. Τα ένδοξα χρόνια που κατακτούσε τα πάντα με την Εθνική Βραζιλίας είχαν περάσει ανεπιστρεπτί. Και βρήκε το τελευταίο του σταθμό της λαμπρής του καριέρας στις ΗΠΑ. Οι Νιου Γιορκ Κόσμος έφεραν στο αμερικανικό πρωτάθλημα τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Συνεχίζουμε με τον αείμνηστο Μαραντόνα. Ο «Ντιεγκίτο» είχε αφήσει πίσω του μια για πάντα τα όσα έπραξε με την Εθνική Αργεντινής. Σε συλλογικό επίπεδο είχε προσφέρει ξεχωριστές στιγμές και τρόπαια με τις φανέλες των Μπαρτσελόνα και Νάπολι κυρίως. Και ήρθε η ώρα να επιστρέψει στην Αργεντινή. Το έκανε μεν στα 33 του για χάρη της Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ στα 36 του έπαιξε στην Μπόκα Τζούνιορς για τα τελευταία ένσημα.

Τέλος, ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε αποφασίσει στα 36 του να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία στις Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Το τελευταίο του ματς έληξε με τον χειρότερο τρόπο. Ήταν ο τελικός του Μουντιάλ 2006, όπως όλοι γνωρίζουμε έδωσε την κουτουλιά στον Ματεράτσι και αντίκρυσε κόκκινη κάρτα…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στην κορυφή σταθερά σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Και κανείς δεν ξέρει πότε θα αποφασίσει να σταματήσει να κάνει αυτό που ξέρει όσο ελάχιστοι…

https://twitter.com/ESPNFC/status/1358133115554848772

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ