ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η πρωταθλήτρια πέθανε, ζήτω η – νέα – πρωταθλήτρια (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε... αέρας από το Άνφιλντ (1-4) αφήνοντας τη πρωταθλήτρια Λίβερπουλ με τις αναμνήσεις της περσινής επιτυχημένης της πορείας.

Η πρωταθλήτρια πέθανε, ζήτω η – νέα – πρωταθλήτρια (vid)

Όλα τα μάτια στην Αγγλία και όχι μόνο αυτό το σαββατοκύριακο είναι στραμμένα στο Άνφιλντ. Εκεί όπου η Λίβερπουλ βρήκε αντιμέτωπη τη Μάντσεστερ Σίτι στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας χωρίς περιθώρια απώλειας και με στόχο μονάχα τη νίκη βρήκε απέναντί τους τους πρωτοπόρους «Πολίτες».

Γιούργκεν Κλοπ και Πεπ Γκουαρντιόλα παρέταξαν στον αγωνιστικό χώρο όλα τα διαθέσιμα όπλα. Ο αγώνας βρήκε στο πρώτο του μέρος τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πλήρη έλεγχο. Η Μάντσεστερ Σίτι κράτησε τη μπάλα στα πόδια της ωστόσο χωρίς ουσία μιας και η Λίβερπουλ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Με τη συμπλήρωση του 20λεπτου στον αγώνα η ροή του αγώνα άλλαξε. Η Λίβερπουλ σταδιακά ανέβηκε στο γήπεδο και δειλά δειλά πάτησε την αντίπαλη περιοχή. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από τον Μανέ με τον Αφρικανό από κοντά να αστοχεί με δυνατή κεφαλιά. Λίγα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Φιρμίνο να «ζεστάνει» τον Έντερσον. Το σουτ του Βραζιλιάνου εκτός περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον συμπατριώτη του, με τον τελευταίο να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ. Λίβερπουλ Σίτι

Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου ημίχρονο ωστόσο ανήκε στους φιλοξενούμενους. Στο 37′ ο Ραχίμ Στέρλινγκ ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Φαμπίνιο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης χωρίς να το πολυσκεφτεί έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκούντογκαν με τον Γερμανό να χάνει την ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Παραδώθηκε στις ορέξης της Σίτι η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε. Αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ του Ιλκάι Γκούντογαν, με τον Γερμανό στο 49′ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του αφήνοντας πίσω το χαμένο πέναλτι. Ο έμπειρος χαφ πάτησε περιοχή εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει ανεβάζοντας τις γραμμές της κυνηγώντας την άμεση ισοφάριση. Αυτή τελικά ήρθε στο 63′. Ο Σαλάχ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Ντίαζ. Στη συνέχεια ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία έγραψε το 1-1. Το αποτέλεσμα ωστόσο έφερε τη Μάντσεστερ Σίτι ξανά σε θέση να κυνηγήσει το γκολ που θα της έδινε ξανά το προβάδισμα.

Στο 73′ μετά από διπλό λάθος του Άλισον η μπάλα κατέληξε στα  πόδια του Φόντεν. Ο νεαρός διέσχισε την αντίπαλη περιοχή πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Γκουντογκάν και αυτός έγραψε το 1-2. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Στέρλινγκ να ολοκληρώσει ακόμη ένα ολέθριο σφάλμα του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ.

Με το 3-1 στη πλάτη της η ομάδα του Κλοπ έδειξε να παραδίδει πνεύμα αφήνοντας το παιχνίδι αποκλειστικά στις ορέξεις της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» συνέχισαν να επιτίθενται και στο 83′ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1 χάρις το πανέμορφο γκολ του Φόντεν. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε την ομάδα του Γκουαρντιόλα να φεύγει ως θριαμβεύτρια μέσα από την έδρα της Λίβερπουλ.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ