ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ο… πρωτάρης Τρινκάο «καθάρισε» για τη Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Τρινκάο πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τη κατάλληλη στιγμή χαρίζοντας στους Καταλανούς χρυσό τρίποντο στην Ανδαλουσία.

Ο… πρωτάρης Τρινκάο «καθάρισε» για τη Μπαρτσελόνα (vid)

Το ταξίδι της Μπαρτσελόνα στη φετινή Λα Λίγκα συνεχίστηκε στην Ανδαλουσία. Οι Καταλανοί στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής φιλοξενήθηκαν από τη Ρεάλ Μπέτις. Μια αντίπαλος που παραδοσιακά δυσκολεύει τους «μπλαουγκράνα». Η αποψινή αναμέτρηση εξαρχής είχε αρκετές δυσκολίες για τους φιλοξενούμενους.

Η κούραση από την μεσοβδόμαδη υπερπροσπάθεια στο κύπελλο Ισπανίας και στο παιχνίδι με τη Γρανάδα δεν θα μπορούσε να μην αφήσει υπόλοιπα. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν επέλεξε να ξεκινήσει την ενδεκάδα του χωρίς τους Μέσι και Πέδρι. Σαν να μην έφθανε αυτό, στο 12ο λεπτό είδε τον Αραούχο να αποχωρεί τραυματίας από το παιχνίδι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όλα τα παραπάνω συνέβαλαν στο η Μπέτις να παρουσιαστεί ως ένα μεγάλο εμπόδιο. Αυτό μάλιστα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους έγινε ακόμα μεγαλύτερο. Στο 38′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ χτυπώντας στην αντεπίθεση. Η μπάλα γύρισε γρήγορα έξω από την περιοχή. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας βρέθηκε σε θέση βολής και με προβολή άνοιξε το σκορ. Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου με τη Μπαρτσελόνα να μην μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Μπέτις. Μπαρτσελόνα Μέσι

Ανατροπή δεδομένων σε δέκα λεπτά για τη Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο μέρος είχε εξαιρετικό ρυθμό από το ξεκίνημα του. Μάλιστα, στο 56′ η Μπέτις «άγγιξε» το 2-0. Ο Χουάνμι συνδυάστηκε άψογα με τον Φεκίρ και βρέθηκε απέναντι από τον Τερ Στέγκεν, αλλά εκείνος τον νίκησε σε τετ α τετ. Κι αφού δεν πέτυχε δεύτερο γκολ, η ομάδα της Σεβίλλης δέχθηκε την ισοφάριση από την Μπαρτσελόνα στο 59′. Ο Μέσι, που είχε περάσει ως αλλαγή μόλις δύο λεπτά νωρίτερα, πήρε την μπάλα στα δεξιά της περιοχής και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1!

Μάλιστα, στο 66′ οι «μπλαουγκράνα» θα μπορούσαν να πάρουν και το προβάδισμα. Ο Μέσι βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Ντεμπελέ, αλλά ο Ρόμπλες απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του. Ό,τι δεν κατάφεραν τότε, όμως, το πέτυχαν οι Καταλανοί τρία λεπτά αργότερα. Μέσι και Άλμπα συνδυάστηκαν υπέροχα, ο τελευταίος γύρισε προς τον Γκριζμάν, που δεν πλάσαρε καλά, αλλά για καλή του τύχη η μπάλα βρήκε στα πόδια του επερχόμενου Ρουίθ που άθελα του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1!

Ωστόσο η χαρά της Μπαρτσελόνα κράτησε μέχρι το 74′. Ο Φεκίρ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ρουίθ σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και ισοφάρισε σε 2-2! Τα πράγματα στο φινάλε έδειχναν να μην αλλάζουν. Κανείς όμως δεν υπολόγιζε στον Τρινκάο. Ο Πορτογάλος στο 87′ βρήκε χώρο και απασφάλισε πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τη κατάλληλη στιγμή. Το τελικό 2-3 χάρισε στην Μπαρτσελόνα τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

 

Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Ρόμπλες, Έμερσον, Μαντί, Ρουίθ, Μορένο, Ακουόκου (76′ Ροντρίγκεθ), Κουαδράδο, Χουάνμι, Φεκίρ, Γκαρθία (65′ Ρόδρι), Ιγκλέσιας.

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Αραούχο (12′ Ντε Γιονγκ ), Λενγκλέ, Άλμπα, Πιάνιτς (57′ Τρινκάο), Μπουσκέτς, Πουτς (57′ Μέσι), Ντεμπελέ, Γκριζμάν, Μπρέθγουεϊτ (46′ Πέδρι).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ