ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Σίτι

Πιθανός επόμενος εκτελεστής των πέναλτι ο Έντερσον

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι πιθανώς να εμπιστευτεί τον Έντερσον για τις επόμενες εκτελέσεις πέναλτι της ομάδας του.

Πιθανός επόμενος εκτελεστής των πέναλτι ο Έντερσον

Την πιθανότητα να εκτελεί ο τερματοφύλακας της Σίτι, Έντερσον Μοράες, τα επόμενα πέναλτι που θα κερδίσει η ομάδα του δεν απέκλεισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ειδικότερα, ο Ισπανός κόουτς βλέπει την ομάδα του να έχει μία και μοναδική αδυναμία φέτος. Την ευστοχία από εκτελέσεις πέναλτι.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αστόχησε χθες (7/2) κόντρα στη Λίβερπουλ από τα 11 βήματα. Αν και αυτό δεν κόστισε στην ομάδα του, η οποία κέρδισε 4-1, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες του Γκουαρντιόλα λαθεύουν από την άσπρη βούλα. Ειδικότερα, από τα τελευταία 6 πέναλτι που δεν έχουν βρει εστία στην Πρέμιερ Λιγκ, τα 4 προέρχονται από παίκτες της Σίτι.

Οι “πολίτες”, μάλιστα, έχουν αστοχήσει στα 3 από τα τελευταία 4 πέναλτι που έχουν κερδίσει απέναντι στην ομάδα του Κλοπ.

Γι΄αυτό το λόγο ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά τον αγώνα ισχυρίστηκε ότι στο μυαλό του δεν είναι πια αστεία η πιθανότητα να εκτελεί τα πέναλτι ο τερματοφύλακας του.

“Όταν έκανα αυτό το σχόλιο για τον Έντερσον πριν 6 μήνες ήταν αστείο. Τώρα είναι μισό αστείο. Θα το σκεφτώ αν ο Έντερσον θα είναι ο εκτελεστής μας την επόμενη φορά γιατί δεν έχουμε κάποιον σπεσιαλίστα από τα πέναλτι. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε. Σε σημαντικά παιχνίδια δεν πρέπει να χάνουμε τα πέναλτι. Δεν έχει σημασία ο εκτελεστής”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Σίτι κέρδισε στο Άνφιλντ μετά από 18 χρόνια

Αυτή η νίκη ήταν ιστορική για τη Μάνστεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” είχαν να κερδίσουν στην έδρα της Λίβερπουλ από το 2003. Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε χαρακτήρισε εκφοβιστικό το “Άνφιλντ”.

“Πολλά συναισθήματα, πολλά πράγματα συνέβησαν στο παιχνίδι. Ο Γκουντογκάν έχασε ένα πέναλτι, είναι σαν μια ρουτίνα εναντίον τους, αλλά ξεκινήσαμε πολύ καλά, κάνοντας αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τρόπος που αντιδράσαμε στο γκολ, ο τρόπος που παίξαμε με την ποιότητα έκανε τη διαφορά” είπε αρχικά.

Στη συνέχει ανέφερε: “Γνωρίζαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό που κάναμε τον τελευταίο μήνα ή δύο μήνες, και αυτό κάναμε καλά. Για πολλά χρόνια δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ. Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα το κάνουμε να έχει κόσμο στο γήπεδο. Το Άνφιλντ είναι τόσο εκφοβιστικό”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ