ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Πιθανός επόμενος εκτελεστής των πέναλτι ο Έντερσον

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι πιθανώς να εμπιστευτεί τον Έντερσον για τις επόμενες εκτελέσεις πέναλτι της ομάδας του.

Πιθανός επόμενος εκτελεστής των πέναλτι ο Έντερσον

Την πιθανότητα να εκτελεί ο τερματοφύλακας της Σίτι, Έντερσον Μοράες, τα επόμενα πέναλτι που θα κερδίσει η ομάδα του δεν απέκλεισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Ειδικότερα, ο Ισπανός κόουτς βλέπει την ομάδα του να έχει μία και μοναδική αδυναμία φέτος. Την ευστοχία από εκτελέσεις πέναλτι.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν αστόχησε χθες (7/2) κόντρα στη Λίβερπουλ από τα 11 βήματα. Αν και αυτό δεν κόστισε στην ομάδα του, η οποία κέρδισε 4-1, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες του Γκουαρντιόλα λαθεύουν από την άσπρη βούλα. Ειδικότερα, από τα τελευταία 6 πέναλτι που δεν έχουν βρει εστία στην Πρέμιερ Λιγκ, τα 4 προέρχονται από παίκτες της Σίτι.

Οι “πολίτες”, μάλιστα, έχουν αστοχήσει στα 3 από τα τελευταία 4 πέναλτι που έχουν κερδίσει απέναντι στην ομάδα του Κλοπ.

Γι΄αυτό το λόγο ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε μετά τον αγώνα ισχυρίστηκε ότι στο μυαλό του δεν είναι πια αστεία η πιθανότητα να εκτελεί τα πέναλτι ο τερματοφύλακας του.

“Όταν έκανα αυτό το σχόλιο για τον Έντερσον πριν 6 μήνες ήταν αστείο. Τώρα είναι μισό αστείο. Θα το σκεφτώ αν ο Έντερσον θα είναι ο εκτελεστής μας την επόμενη φορά γιατί δεν έχουμε κάποιον σπεσιαλίστα από τα πέναλτι. Είναι ένα πρόβλημα που έχουμε. Σε σημαντικά παιχνίδια δεν πρέπει να χάνουμε τα πέναλτι. Δεν έχει σημασία ο εκτελεστής”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η Σίτι κέρδισε στο Άνφιλντ μετά από 18 χρόνια

Αυτή η νίκη ήταν ιστορική για τη Μάνστεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” είχαν να κερδίσουν στην έδρα της Λίβερπουλ από το 2003. Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε χαρακτήρισε εκφοβιστικό το “Άνφιλντ”.

“Πολλά συναισθήματα, πολλά πράγματα συνέβησαν στο παιχνίδι. Ο Γκουντογκάν έχασε ένα πέναλτι, είναι σαν μια ρουτίνα εναντίον τους, αλλά ξεκινήσαμε πολύ καλά, κάνοντας αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τρόπος που αντιδράσαμε στο γκολ, ο τρόπος που παίξαμε με την ποιότητα έκανε τη διαφορά” είπε αρχικά.

Στη συνέχει ανέφερε: “Γνωρίζαμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό που κάναμε τον τελευταίο μήνα ή δύο μήνες, και αυτό κάναμε καλά. Για πολλά χρόνια δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε εδώ. Ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα το κάνουμε να έχει κόσμο στο γήπεδο. Το Άνφιλντ είναι τόσο εκφοβιστικό”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ