ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ψυχρολουσία για την Ατλέτικο στο τέλος (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ανώτερη από τη Θέλτα αλλά στο 90ο λεπτό έχασε τη νίκη μέσα από χέρια της με το τελικό 2-2 να την αδικεί.

Ψυχρολουσία για την Ατλέτικο στο τέλος (vid)

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής, η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχθηκε τη Θέλτα στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο”. Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρά το κάκιστο πρώτο ημίχρονο ανέτρεψε το σκορ στο 2ο και με άμυνα για σεμινάριο βρισκόταν πολύ κοντά στο τρίποντο. Ωστόσο, μία αμυντική αδράνεια χάρισε το βαθμό στη Θέλτα, με το τελικό 2-2 να αδικεί την τακτική προσήλωση των “ροχιμπλάνκος”.

Παρά την βαθμολογική απώλεια, η ομάδα του Σιμεόνε βρέθηκε στο +8 από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και μετράει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, οι “ροχιμπλάνκος” είχαν ανεξήγητα πολύ παθητικό ρόλο. Η Θέλτα είχε την κατοχή της μπάλας και παρόλο που έμοιαζε ακίνδυνη κατάφερε να σκοράρει το 1-0 μόλις στο 12ο λεπτό. Ειδικότερα, ο Ούγκο Μάγιο βρέθηκε στα δεξιά και μετά από σέντρα του ο Σάντι Μίνα έκανε το 1-0 με κεφαλιά ψαράκι.

Οι “ροχιμπλάνκος” προσπάθησαν αμέσως μετά το γκολ να πιέσουν ψηλά αλλά η Θέλτα ανταποκρινόταν εξαιρετικά. Προσπαθούσε, μάλιστα, να δημιουργήσει ρήγματα από την πλευρά του Ρενάν Λόντι που έμοιαζε ευάλωτος.

Οι γηπεδούχοι αντιμετώπιζαν τεράστια προβλήματα στην ανάπτυξη τους. Δυσκολεύονται να βρουν συμπαίκτη ανάμεσα στις 2 αντίπαλες γραμμές άμυνας, με συνέπεια να παίζουν ανορθόδοξα με μεγάλες μπάλες από πίσω.

Ο Σουάρεζ έφτασε τα 16 γκολ

Ωστόσο, ακόμα και στην κακή της μέρα, η Ατλέτικο βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ειδικότερα, στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου έκλεψε ψηλά στο γήπεδο τη μπάλα. Ο Γιορέντε από τα πλάγια γύρισε για τον Σουάρεζ, ο οποίος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το 15ο φετινό γκολ του Ουρουγουανού στη La Liga.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ντιέγκο Σιμεόνε άλλαξε το σύστημα της ομάδας του από 3-5-2 σε 4-4-2 βάζοντας τον Τορέιρα στη θέση του Φελίπε. Το πρώτο γκολ του Σουάρεζ είχε αλλάξει τη ροή του αγώνα και αυτό φάνηκε με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο.

Ειδικότερα, μετά από μία διαγώνια μπαλιά του Κοντόγκπια, ο Λόντι γύρισε για τον Σουάρεζ, ο οποίος με προβολή έγραψε το 2-1 σε ένα γκολ καρμπόν με το πρώτο.

Οι “ροχιμπλάνκος” ήταν πια στη θέση άνεσης τους. Διαχειρίζονταν άψογα το προβάδισμα περιμένοντας στο μισό γήπεδο τη Θέλτα με 11 παίκτες να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά. Η ομάδα του Σιμεόνε κέρδισε κάθε 50-50 μονομαχία, με αποτέλεσμα να μην απειλείται καθόλου.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Θέλτα σόκαρε τους γηπεδούχους ισοφαρίζοντας στο 90ο λεπτό. Με την 2η τελική της στην εστία, η Θέλτα εκμεταλλεύτηκε τη 2η αδράνεια της αντιπάλου της στον αγώνα και με τον Φακούντο Φερέιρα διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ