Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μπαρτσελόνα βλέπει τον Κουντέ και σκιάζεται (stat)
Σεβίλλη

Η Μπαρτσελόνα βλέπει τον Κουντέ και σκιάζεται (stat)

Ο κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, Ζιλ Κουντέ, έχει χτίσει μία μικρή αλλά εξαιρετική παράδοση στα παιχνίδια απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

11.02.2021 | 11:53

Ο στόπερ της Σεβίλλης, Ζιλ Κουντέ παρότι κεντρικός αμυντικός προωθείται συχνά στην αντίπαλη περιοχή και με μεγάλη επιτυχία. Ενδεικτικό είναι ότι παρά τη μικρή του ηλικία (22 ετών) έχει προλάβει να σκοράρει 9 γκολ και να μοιράσει 2 ασίστ στην καριέρα του.

Κανένα γκολ, όμως, δεν μπορεί να ήταν καλύτερο από αυτό που πέτυχε χθες κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Σε μία ατομική προσπάθεια που θα ζήλευε ακόμα και ο Μέσι “άδειασε” 2 αντιπάλους του και εκμεταλλευόμενος και το χώρο που του έδωσαν οι “μπλαουγκράνα” έγραψε το 1-0 με ψύχραιμο πλασέ. Έτσι, συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με 2-0 κρατώντας παράλληλα και το μηδέν πίσω.

Αυτή η νίκη δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης της Σεβίλλης στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι ενόψει της ρεβάνς.

Ο Ζιλ Κουντέ, μάλιστα, φαίνεται να χτίσει μια εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Ειδικότερα, σε 3 ματς που έχει αγωνιστεί απέναντι στους “μπλαουγκράνα” δεν έχει ηττηθεί καμία (1 νίκη, 2 ισοπαλίες). Παράλληλα, έχει βοηθήσει την ομάδα του να κρατήσει 2 φορές ανέπαφη την εστία της ενώ έχει δει την εστία του να παραβιάζεται μόλις 1 φορά. Τέλος, έχει σκοράρει και ένα τέρμα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version