ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Για… πάντα στην Παρί ο Ζαΐρ-Εμερί!
Η διαιτησία στέρησε από την Τσέλσι την επική ανατροπή κόντρα στην Άστον Βίλα! (vid)
Η Ατλέτικο «πάτησε» την Μπιλμπάο και «κλείδωσε» την τετράδα! (vid)
Η Παρί πήγε για… αυτοκτονία αλλά σώθηκε στο τέλος κόντρα στη Χάβρη! (vid)
Η Άρσεναλ θέλει να… κλέψει το μέλλον της Ατλέτικο!
Πρόβλημα στην Μπάγερν λίγο πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ!
Νέα καλοκαιρινή αποχώρηση στην Ατλέτικο Μαδρίτης!
Σκοράρει εκτός περιοχής ο Ντε Πολ και 1-0 η Ατλέτικο την Μπιλμπάο!
Η Άστον Βίλα προηγήθηκε με το «καλημέρα» κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Δεν χάνει ούτε με…. αίτηση η Λεβερκούζεν! Γλύτωσε και από τη Στουτγκάρδη! (vid)
Ο πάγκος της Ρεάλ θυμίζει… ουρανό με τόσα «αστέρια»! (pic)
Ο Σπορτιέλο κατέβασε ρολά και έκανε την επέμβαση της σεζόν στην Ιταλία! (vid)
Σημείο… μηδέν το Τορίνο για Γιουβέντους και Μίλαν!
Ο Ναδάλ «ένωσε» Ζιντάν και Βινίσιους! (vid)
Ο Ονάνα… γκρέμισε όλα όσα έχτισε ο Άντονι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Το ματς της χρονιάς είχε… γλυκό φινάλε για την Έβερτον! (vid)

Σε ένα ματς με εννιά γκολ στο σύνολο και με παράταση η Έβερτον επικράτησε 5-4 της Τότεναμ στο Κύπελλο Αγγλίας και πήρε την πρόκριση.

Το ματς της χρονιάς είχε… γλυκό φινάλε για την Έβερτον! (vid)

Η χαρά του ποδοσφαίρου! Γκολ, γκολ και… γκολ τόσο από την Έβερτον όσο και από την Τότεναμ είχαμε στο “Γκούντισον Παρκ” με τα “ζαχαρωτά” να επικρατούν 5-4 των Λονδρέζων στην παράταση!

Έτσι, οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ήταν εκείνοι που… γλυκάθηκαν με την επική πρόκριση σε ένα ματς διαφήμιση για το άθλημα!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Και τι δεν είχε το παιχνίδι της Έβερτον με την Τότεναμ για το Κύπελλο Αγγλίας. Ίσως κάποιοι να περίμεναν ένα κλειστό ματ με λίγα γκολ στο “Γκούντισον Παρκ”. Ωστόσο, οι δύο ομάδες όχι απλά τους διέψευσαν, αλλά τους έκαναν να το μετανιώσουν πικρά! Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Δεν είναι και λίγα τα εννιά γκολ που μπήκαν άλλωστε!

Το πρώτο ήρθε μόλις στο 3′ και δη από τους φιλοξενούμενους. Ο Ζοσέ Μουρίνιο πανηγύρισε έξαλλα το τέρμα του Σάντσες. Όμως, η συνέχεια δεν έμελλε να είναι ανάλογη για τους Λονδρέζους. Στο 36′ ο Κάλβερτ Λιούιν έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1-1. Οι φίλοι των γηπεδούχων δεν άργησαν να πανηγυρίσουν εκ νέου. Μιας και μόλις δύο λεπτά αργότερα (38′) ο Ριτσάρλισον “έγραψε” το 2-1. Απόλυτη ανατροπή για τα “ζαχαρωτά” πριν καν τελειώσει το πρώτο μέρος.

Μάλιστα, στο 43′ ο Σίγκουρτσον ανέβασε τη διαφορά στα δύο γκολ, αφού ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι. Κάπου εκεί ίσως κάποιος, κάπου -ή και παραπάνω- να πίστεψαν πως το παιχνίδι είχε “τελειώσει”. Αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Πολλά έχουμε δει. Και κάτι τέτοιο συνέβη και με την Τότεναμ που μείωσε στις καθυστερήσεις με τον  Λαμέλα σε 3-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν έπεσε. Συνέχισε να είναι ο ίδιος. Πάνω- κάτω η μπάλα και με αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων. Οι Λονδρέζοι δεν άργησαν να φέρουν το ματς στα ίσα. Στο 57′ ο Σάντσες έκανε το 3-3 και όλα ξεκίνησαν από την αρχή. Ο Ριτσάρλισον που είχε κέφια “χτύπησε” εκ νέου στο 68′ και έβαλε την Έβερτον μπροστά (4-3). Αλλά οι παίκτες του “special one” δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα ακόμη.

Έτσι, ισοφάρισαν σε 4-4 με τον Κέιν στο 83′. Οι δύο άμυνες δεν ήταν και στο καλύτερό τους βράδυ κάτι που ικανοποιούσε τους… ουδέτερους. Το θέαμα συνεχίστηκε γι’ ακόμη τριάντα λεπτά. Στην παράταση η Έβερτον εν τέλει πήρε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση με το τέρμα του Μπερνάρντ στο 97′.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ