Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Μπακασέτας… τρελαίνει την Τουρκία (vid)!
Ευρώπη

Ο Μπακασέτας… τρελαίνει την Τουρκία (vid)!

Ο Τάσος Μπακασέτας βρήκε για τρίτο σερί ματς δίχτυα με την Τράμπζονσπορ, κάνοντας απίθανα πράγματα από την ημέρα που υπέγραψε στην ομάδα της Τραπεζούντας.

13.02.2021 | 17:01

Τη δική του ποδοσφαιρική Ιθάκη έχει βρει στην Τουρκία ο Τάσος Μπακασέτας, που κάνει τρομερά πράγματα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχτισε το όνομα του με την Αλάνιασπορ στον 1,5 χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της. Προτού δηλαδή πάρει… προαγωγή έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ για την Τράμπζονσπορ. Παρά το γεγονός ότι άλλαξε ομάδα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής συνεχίζει να κάνει «όργια».

Ο Μπακασέτας έχει πραγματικά πάρει «φωτιά» στην ομάδα της Τραπεζούντας. Κάτι που το απέδειξε περίτρανα το μεσημέρι του Σαββάτου (13/2) κόντρα στην Γκαζιαντέπ. Ο Έλληνας άσος βρήκε δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο τουρκικό πρωτάθλημα με πλασέ έπειτα από όμορφο συνδυασμό των συμπαικτών του. Το γκολ του αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα του, που πήρε το τρίποντο, ενώ ο ίδιος έφτασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων στη φετινή σεζόν, έχοντας 10 γκολ σε 25 ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version