Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έκανε την επιλογή του Καμαβινγκά, περιμένει… μόνο τη Ρεάλ!
Ρεάλ Μαδρίτης

Έκανε την επιλογή του Καμαβινγκά, περιμένει… μόνο τη Ρεάλ!

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά θα επεκτείνει το συμβόλαιο του με την Ρεν, αλλά θα το κάνει... για το χατίρι της Ρεάλ Μαδρίτης και μόνο!

15.02.2021 | 15:09

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά παραμένει ένα από τα πιο hot ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ο νεαρός άσσος της Ρεν δικαιολογημένα έχει τραβήξει εδώ και μερικούς μήνες όλα τα βλέμματα πάνω του.

Σίγουρα, αρκετά μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Όμως κυρίως λόγω της πανδημίας και της… περίεργης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην πλειοψηφία των συλλόγων, το μέλλον του είναι “αβέβαιο”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μια από τις ομάδες που “καίγονται” για να τον αποκτήσουν είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έχουμε γράψει από το περασμένο καλοκαίρι. Όμως η βασίλισσα δεν μπορεί να προσφέρει 80 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, καθώς προέχουν άλλοι μεταγραφικοί στόχοι (Μπαπέ, Χάαλαντα κ.α.).

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν όμως τα Μέσα από την Ισπανία, ο Καμαβινγκά έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του! Ο Γάλλος μέσος θέλει να αγωνιστεί με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι πρόθυμος να περιμένει μια ακόμα χρονιά τους Μαδριλένους!

Όλα δείχνουν πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ρεν, περιμένοντας να καλυτερέψουν τα πράγματα στη Ρεάλ. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα χαροποιεί τους μερένχες και τον Ζινεντίν Ζιντάν. Την ίδια ώρα φαίνεται πως οι προσπάθειες της Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του… θα πέσουν στο κενό.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει η τελική επαφή ανάμεσα στον Γάλλο και την Ρεν. Η επέκταση του συμβολαίου του πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο 18χρονος άσσος θα αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα.. μόνο για χάρη των πρωταθλητών Ισπανίας!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version