ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: «Δε χρειάζομαι κανένα διάλειμμα» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί αποχώρησης από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας ότι είναι ακόμα γεμάτος ενέργεια και έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης.

Κλοπ: «Δε χρειάζομαι κανένα διάλειμμα» (vid)

Το τελευταίο διάστημα η Λίβερπουλ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Οι «κόκκινοι» μοιάζουν να έχουν… αδειάσει μετά το περσινό πρωτάθλημα κι αυτό έχει αντίκτυπο στις εμφανίσεις της ομάδας. Παράλληλα, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει και να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες. Άλλωστε, οι τραυματισμοί έχουν εξελιχθεί σε… μάστιγα για την ομάδα του Μέρσεϊσάιντ. Η ήττα (3-1) από τη Λέστερ ήταν ουσιαστικά το κύκνειο άσμα των πρωταθλητών όσον αφορά την εκ νέου διεκδίκηση του τίτλου.

Κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο Γερμανός τεχνικός μετά το ματς. Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτό το θέμα που είχαν να αντιμετωπίσουν στη Λίβερπουλ. Βλέπετε, μετά την αναμέτρηση με τις «Αλεπούδες» υπήρξαν αρκετά δημοσιεύματα που ήθελαν τον 53χρονο τεχνικό να αποχωρεί από την ομάδα. Είτε επειδή ο ίδιος ήθελε κάποιο διάλειμμα, μετά και τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του, είτε γιατί η Λίβερπουλ είχε αποφασίσει να λήξει τη συνεργασία τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Κλοπ

Ο Κλοπ διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης

Ήδη, οι «κόκκινοι» διέψευσαν τα όποια σενάρια, κάτι που έκανε με κατηγορηματικό τρόπο και ο Κλοπ. Ο Γερμανός προπονητής μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Λειψία για το Champions League και τόνισε πως είναι μια χαρά και δε χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία. Παράλληλα, ανέφερε πως αντιμετωπίζει την κατάσταση σαν πρόκληση και θέλει να επαναφέρει την ομάδα στα προηγούμενα στάνταρ της.

«Δεν χρειάζομαι διάλειμμα. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να μιλήσω για προσωπικά ζητήματα σε μια συνέντευξη Τύπου. Όλοι ξέρουν ότι είχαμε μια δύσκολη περίοδο, αυτό δεν ήταν μόνο για τρεις εβδομάδες, αλλά για πολύ περισσότερο και πάντα το αντιμετωπίζουμε σαν οικογένεια. Δουλεύω στον χώρο του ποδοσφαίρου 30 χρόνια και μπορώ να διαχωρίσω πράγματα, και να μη παίρνω μαζί μου καταστάσεις. Όταν είμαι στην προσωπική μου ζωή, είμαι εκεί, κι όταν είμαι στο ποδόσφαιρο και τη δουλειά μου, είμαι εκεί. Εννοείται πως επηρεαζόμαστε από πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς για μένα. Μπορεί να μη φαίνομαι τόσο καλά γιατί ο καιρός είναι κακός και δεν κοιμάμαι ιδιαίτερα καλά, αλλά είμαι γεμάτος ενέργεια. Η όλη κατάσταση είναι μια πρόκληση. Το αντιμετωπίζω σαν μια ενδιαφέρουσα πρόκληση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

«Είμαι 100% υπεύθυνος για τα αποτελέσματα»

Επίσης, ο Κλοπ πήρε την ευθύνη για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα των «κόκκινων». Ωστόσο, τόνισε πως η ομάδα του έχει παίξει αρκετά καλό ποδόσφαιρο τη φετινή σεζόν. Κάτι που μπορεί να αποτελέσει το τροχοπέδη για την επιστροφή της στα περσινά στάνταρ. Τέλος, ο Γερμανός τεχνικός ευχαρίστησε όσους τον στηρίζουν στη δύσκολη αυτή στιγμή, αλλά τόνισε πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν για εκείνον.

«Πολύς κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα, το καταλαβαίνω και είμαι 100% υπεύθυνος γι’ αυτό, αλλά έχουμε παίξει και καλό ποδόσφαιρο φέτος. Μπορεί να το ξεχνάτε αυτό, αλλά εμείς δεν μπορούμε, γιατί αυτό μπορεί να αποτελέσει την αρχή της αντεπίθεσης μας. Είναι μια τεράστια πρόκληση. Είμαι έτοιμος, οι παίκτες είναι έτοιμοι και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε. Είμαι ευγνώμων για όλη τη στήριξη, αλλά δε χρειάζεται κανείς να ανησυχεί για εμένα», ανέφερε ο Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ