ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Ο Ζορζίνιο ετοιμάζει βαλίτσες για Νάπολη

Ο Ζορζίνιο φαίνεται πως θέλει να φύγει από την Τσέλσι για να επιστρέψει στη Νάπολι ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει και η Ίντερ.

Ο Ζορζίνιο ετοιμάζει βαλίτσες για Νάπολη

Ο Ζορζίνιο είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ιταλία για λογαριασμό της Νάπολη, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ. Ο Ιταλός άσος της Τσέλσι δεν φαίνεται να περνάει ιδιαίτερα καλά στους «μπλε» του Λονδίνου. Μάλιστα, φέρεται να έχει ειδοποιήσει ήδη τον ατζέντη του για να του βρει καινούρια ομάδα άμεσα.

Όπως αναφέρουν, άλλωστε, τα Μέσα Ενημέρωσης, ο λόγος που ο Ζορζίνιο μετακόμισε στο «Στάνφορντ Μπριτζ» είχε ονοματεπώνυμο. Μαουρίτσιο Σάρι. Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι ήθελε διακαώς και σε κάθε ομάδα του τον παίκτη. Το ίδιο έγινε και με τη Γιουβέντους. Ο Σάρι τον ζήτησε, η Γιουβέντους προσπάθησε να τον αποκτήσει αλλά η μεταγραφή του «χάλασε» στα τυπικά.

Κάπως έτσι, ωστόσο, ο Ιταλός «ξέμεινε» στην Τσέλσι. Και όπως φαίνεται, θέλει να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα του Λονδίνου. Ο Τόμας Τούχελ προσπαθεί να τον μεταπείσει, δείχνοντάς του πως αποτελεί σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα, που θέλει να «χτίσει» στην Τσέλσι. Όπως όμως σημειώνουν τα ρεπορτάζ, ο Ζορζίνιο δεν πείθεται. Και μάλιστα, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία. Το ζήτημα είναι αν η Νάπολι είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην αγορά του. Και κυρίως αν είναι σε θέση να το κάνει.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Στο κόλπο και η Ίντερ για Ζορζίνιο

Τα σενάρια αποχώρησης του Ζορζίνιο κυκλοφόρησαν γρήγορα. Και φυσικά, δεν έμειναν ανεκμετάλλευτα. Οι άνθρωποι της Ίντερ έμαθαν για τον Ζορζίνιο και ήδη έχουν κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, άνθρωποι της ομάδας του Μιλάνου φαίνεται πως έχουν επικοινωνήσει με τον ατζέντη του παίκτη τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, δεν έχει γνωστοποιηθεί αν η πλευρά του Ζορζίνιο ενδιαφέρεται για την πιθανή μετακίνησή του στο Μιλάνο. Να σημειωθεί πως για να δελεάσει η Ίντερ την Τσέλσι, φαίνεται πως ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ