ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπαπέ έχει ήδη ξεπεράσει Μέσι και Κριστιάνο! (pic)

Πρώτος και διαφορά όσον αφορά τα γκολ που έχει ήδη σημειώσει σε σχέση με τον Κριστιάνο και τον Μέσι είναι ο Κιλιάν Μπαπέ.

Ο Μπαπέ έχει ήδη ξεπεράσει Μέσι και Κριστιάνο! (pic)

Όλος ο πλανήτης (παρα)μιλάει για την εμφάνιση του Κιλιάν Μπαπέ στο εκτός έδρας ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος φορ έκανε πράγματα και θαύματα. Σημείωσε τρία τέρματα μέσα στο σπίτι του των “μπλαουγκράνα”.

Κάτι που έχουν πετύχει πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνος το μόνο που είχε να κάνει ήταν απλά να δείξει την… κλάση του. Χάρη στη δική του εμφάνιση η γαλλική ομάδα βρίσκεται ήδη με το ένα πόδι στην επόμενη φάση μιας και η νίκη με σκορ 4-1 κόντρα στην “Μπάρτσα” μόνο μικρό αποτέλεσμα δεν είναι.

Ωστόσο, το να σημειώνει κανείς τόσα πολλά τέρματα γενικότερα στην καριέρα του πριν καν γίνει 23 δεν είναι κάτι που το βλέπουμε τόσο συχνά. Ακόμη και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς μας. Τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τόσο ο Πορτογάλος στράικερ όσο και ο Αργεντινός ναι μεν έδειχναν από νωρίς τι μπορούσαν να κάνουν. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν είχαν την αποτελεσματικότητα που έχει τώρα ο σούπερ σταρ της Παρί. Κάτι που φαίνεται και από τα νούμερα που έχουν ήδη καταγραφεί! 

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Το μέλλον και το παρόν ανήκουν στον Κιλιάν Μπαπέ!

Το μέλλον και το παρόν ανήκουν στον Κιλιάν Μπαπέ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι 36 ετών πλέον. Ασχέτως αν δεν του φαίνεται μιας και αγωνίζεται λες και είναι 26! Ο Λιονέλ Μέσι τον επόμενο Ιούνιο θα γίνει 34. Δύο σπουδαίοι παίκτες, δύο από τους μεγαλύτερους μάγους της σύγχρονης εποχής του ποδοσφαίρου αργά, αλλά σταθερά βαδίζουν προς το τέλος της καριέρας τους.

Την ίδια ώρα ο Κιλιάν Μπαπέ είναι στα καλύτερά του. Το παιδί που γνωρίσαμε πριν από τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της Μονακό όχι απλά μεγάλωσε. Αλλά γίνεται ολοένα και καλύτερο. Σημειώνει ολοένα και περισσότερα τέρματα.

Είναι βαρύ. Ειδικά από τώρα.Ειδικά από αυτή την ηλικία. Ωστόσο, όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να φτάσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τα δύο “ιερά τέρματα”. Τουλάχιστον σε αριθμό γκολ πριν τα 23 το έχει ήδη πετύχει! Το μέλλον και το παρόν ανήκουν στον Κιλιάν Μπαπέ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ