ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κασάνο για Κριστιάνο: “Μεγάλος σκόρερ, αλλά και μεγάλος εγωιστής”

Πολλά... βαριά λόγια εις βάρος του Κριστιάνο Ρονάλντο και της εμφάνισής του με την Πόρτο είχε να πει ο παλαίμαχος φορ, Αντόνιο Κασάνο.

Κασάνο για Κριστιάνο: “Μεγάλος σκόρερ, αλλά και μεγάλος εγωιστής”

Η Γιουβέντους γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Πόρτο με σκορ 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Όλοι περίμεναν πολλά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, ο Πορτογάλος ήταν κατώτερος των προσδοκιών.

Ήταν λίγες οι φάσεις που έδειξε να είναι απειλητικός. Η άμυνα των “δράκων” ήταν καλά διαβασμένη. Ήξερε πως έπρεπε να τον αντιμετωπίσει και το γεγονός ότι τον κράτησε στο μηδέν μόνο μικρό δεν πρέπει να θεωρείται!

Γι’ ακόμη μία φορά, όπως πέρυσι και πρόπερσι, η “Μεγάλη Κυρία” κινδυνεύει να μείνει εκτός και συνέχειας. Και μάλιστα από πολύ νωρίς. Ο έμπειρος στράικερ δεν θέλει να σκέφτεται καν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο και να πάει… σπίτι του από τώρα. Ειδικά απέναντι σε έναν -θεωρητικά πάντα- “μικρότερο” αντίπαλο.

Παρόλα αυτά η εν λόγω εμφάνιση δεν αποτελεί… είδηση για τον Αντόνιο Κασάνο. Ο Ιταλός έκανε μερικές βαριές δηλώσεις για τον Κριστιάνο και σίγουρα δεν θα περάσουν στα… ψιλά!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Όλοι περιμένουν πιο πολλά από τον Κριστιάνο στα "αστέρια"!

Όλοι περιμένουν πιο πολλά από τον Κριστιάνο στα “αστέρια”!

Το καλοκαίρι του 2018 η Γιουβέντους έκανε το μεγάλο “μπαμ” με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι “μπιανκονέρι” θεωρούσαν πως με τον Πορτογάλο φορ η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν θέμα χρόνου.

Εκείνος κάνει ό,τι μπορεί με τις εμφανίσεις και τα γκολ του. Ωστόσο, στο ματς με την Πόρτο πραγματοποίησε μία μέτρια ως κακή εμφάνιση. Κάτι που έδωσε την τέλεια… αφορμή στον Κασάνο, ώστε να τον “κράξει”!

“Δεν τον νοιάζει τι θα κάνει η ομάδα ή πως θα πάει το παιχνίδι. Είναι ένα φαινόμενο. Ένας σπουδαίος παίκτης που έχει πετύχει δισεκατομμύρια γκολ. Πάντα πίστευα ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον να ανταποκριθεί στο παιχνίδι και τις απαιτήσεις που έχει ο Αντρέα Πίρλο.

Μπορεί να σημειώνει σε κάθε παιχνίδι από ένα γκολ, αλλά, δεν παίζει καλά. Δεν τον νοιάζει η ομάδα και αν θα νικήσει. Αλλά αν θα σημειώσει κάποιο γκολ. Είναι το εκείνο το είδος παίκτη που ζει και αναπνέει για το γκολ. Είναι μεγάλος παίκτης, αλλά και μεγάλος εγωιστής. Κάνει κακό στην ομάδα και νομίζω η απόδοσή του από εδώ και πέρα θα έχει συνεχώς πτωτική πορεία”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ