ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

“Σφάζονται” Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για την ταλεντάρα της Ρεν!

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη του μέσου της Ρεν, Εντουάρντο Καμαβινγκά.

“Σφάζονται” Μπαρτσελόνα και Ρεάλ για την ταλεντάρα της Ρεν!

Η Ρεν τα τελευταία χρόνια κάνει καλή δουλειά με τις ακαδημίες της. Βγάζει τον έναν παίκτη μετά τον άλλον. Αυτό δεν το έχουν αφήσει οι μεγάλες ομάδες να περάσει στα… ψιλά.

Όταν βρίσκουν την περίπτωση κάποιου νεαρού ποδοσφαιριστή ενδιαφέρουσα τότε δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα “σκάσουν”. Και μάλιστα χοντρά. Ένας από αυτούς που έχει κάνει πάταγο τα τελευταία χρόνια είναι ο Εντουάρντο Καμαβινγκά.

Ο Γάλλος μέσος έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, δεν είναι και πολύ “ζεστός”, προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Ρεν. Ο λόγος; Απλός. Ήδη Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε επαφές μαζί του και με τον μάνατζέρ του. Μάλιστα, ο τελευταίος με δηλώσεις του έβαλε… φωτιά μιας και τόνισε πως οι δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ισπανίας τον έχουν ενοχλήσει για τον πελάτη του.

Όμως, δεν είναι και οι μοναδικές. Μιας και υπάρχουν αρκετές από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την Μπουντεσλίγκα που παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις στην υπόθεσή του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Το... φαξ της Ρεν θα πάρει φωτιά για τον Καμαβινγκά! 

Το… φαξ της Ρεν θα πάρει φωτιά για τον Καμαβινγκά!

Η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να τελειώσει. Ωστόσο, από τώρα μερικές ομάδες έχουν ξεκινήσει να… ενοχλούν τη Ρεν για χάρη του Εντουάρντο Καμαβινγκα. Ο Γάλλος μέσος έχει συμβόλαιο με την εν λόγω ομάδα ως το καλοκαίρι του 2022.

Κάτι που σημαίνει πως αν δεν ανανεώσει μαζί της άμεσα, τότε εκείνη κινδυνεύει να τον χάσει τσάμπα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Κάτι που δεν το θέλει με τίποτα. Μιας και περιμένει πολλά εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της από ενδεχόμενη πώλησή του. Κάτι που θεωρεί δεδομένο και ο μάνατζέρ του, Τζόναθαν Μπαρνέτ.

“Ο Εντουάρντο θα ήθελε όσο τίποτα να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία από αυτές τις ομάδες. Το ίδιο και η Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά υπάρχουν και άλλες στον κόσμο που έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον. Μερικές είναι από τη Γερμανία και κάποιες άλλες από την Αγγλία.

Για την ώρα είναι ικανοποιημένος στη Ρεν. Θα δούμε πιο μετά μέσα στη σεζόν τι μπορεί να είναι και τι όχι. Αυτή είναι η στάση μας και η πολιτική μας εδώ και καιρό. Το σημαντικό είναι ότι κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεν. Το μέλλον του είναι λαμπρό. Μπορεί πολύ εύκολα να γίνει ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου αν όχι ο καλύτερος”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ