ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Νιούκαστλ: Τότε επιστρέφει ο Τονάλι!
Ο Σαλάχ είναι πιο ξενερωμένος από ποτέ με τη Λίβερπουλ και αυτό… φαίνεται! (pic)
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους «τραβάει τα μαλλιά της» με Μπαπέ και Χάαλαντ! (pic)

Κι όμως η Γιουβέντους κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια της αμφότερους τους Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ πριν μερικά χρόνια.

Η Γιουβέντους «τραβάει τα μαλλιά της» με Μπαπέ και Χάαλαντ! (pic)

Οι Έρλινγκ Χάαλαντ και Κιλιάν Μπαπέ βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά γι’ αυτούς τους, δυο με αποκορύφωμα την επικείμενη… αποκαθήλωση των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο! Κι όμως υπάρχει μια ομάδα που θα μπορούσε κάλλιστα να έχει στο ρόστερ της και τους δυο. Η Γιουβέντους είναι αυτή που πριν μερικά χρόνια είχε μια τεράστια ευκαιρία που σπατάλησε!

Αμφότεροι έκαναν εκπληκτικές εμφανίσεις μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζοντας σε ισπανικό έδαφος. Την Τρίτη ο Γάλλος φορ της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε χατ-τρικ μέσα στο Καμπ Νου στο 4-1 επί της Μπαρτσελόνα. Μια μέρα αργότερα ο Νορβηγός στράικερ της Ντόρτμουντ έβαλε τα δυο από τα τρία γκολ της νίκης σε βάρος της Σεβίλλης (3-2).

Πώς η Γιουβέντους τούς έχασε…

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, η Γιουβέντους είχε μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Πριν από τρία χρόνια θα μπορούσε να αποκτήσει τον Χάαλαντ. Ο 17χρονος τότε επιθετικός αγωνιζόταν στη Μόλντε υπό τις οδηγίες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ο Χάαλαντ είχε επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Γηραιάς Κυρίας» στο Βινόβο το 2017 και είδε από κοντά ένα ματς της ομάδας Μάλιστα, φορούσε σκούφο της Γιούβε!

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Γιουβέντους

Ο Νορβηγός ήταν μόλις 17 ετών. Η Γιούβε είχε την ευκαιρία να τον αγοράσει ξοδεύοντας τέσσερα εκατ. ευρώ. Αλλά ο παίκτης προτίμησε να παίξει σε μικρότερο σύλλογο για να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Εύλογα σκεπτόμενος, υπέγραψε στη Σάλτσμπουργκ. Η ιταλική ομάδα όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μέσα στη σεζόν 2018-19 προσπάθησε ξανά. Αλλά και τον Ιανουάριο του 2020, με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα να επιλέγει την Ντόρτμουντ για το καλό του πελάτη του.

Όσο για τον Μπαπέ, τα πράγματα είναι λίγο πιο… ακριβά. Συγκεκριμένα το 2016 όταν ο Γάλλος έπαιζε στη Μονακό, η Γιούβε επιχείρησε να τον αρπάξει. Αλλά τα 50 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησαν οι Μονεγάσκοι, φάνηκαν πολλά στους «μπιανκονέρι». Το επόμενο καλοκαίρι η Παρί έδωσε 180 εκατ. ευρώ και έκανε εύκολο το «ναι» της Μονακό… Κάπως έτσι η Γιουβέντους απώλεσε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν να αποκτήσει δυο επιθετικούς που αυτή τη στιγμή είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ