ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ζλάταν: «Έχει μόνο ένα πρωτάθλημα, τι άλλο να πω;»

Δεν τελειώνει με τίποτα η άτυπη κόντρα ανάμεσα στον Λουκάκου και τον Ζλάταν, με τον Σουηδό να βγάζει τα πρωταθλήματά τους στην «αρένα της μάχης».

Ζλάταν: «Έχει μόνο ένα πρωτάθλημα, τι άλλο να πω;»

Εδώ και αρκετό καιρό, ζούμε την κόντρα ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Ρομέλου Λουκάκου. Οι δυο τους ήρθαν σε σύγκρουση στο πρώτο παιχνίδι της Μίλαν με την Ίντερ για το κύπελλο Ιταλίας και από τότε σε κάθε ευκαιρία ο ένας προσπαθεί να μπει στο μάτι του άλλου. Μάλιστα, από τότε τοι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ξανά στο γήπεδο κι άλλες φορές, δίνοντας συνεχώς έναν ακόμη λίγο να ασχοληθούμε με αυτή τη σύγκριση γιγάντων.

Το τελευταίο επεισόδιο αυτής της κόντρας, θέλει τον Λουκάκου να τη λέει στον Ζλάταν, μετά το γκολ που σημείωσε ο Βέλγος στο ματς της Ίντερ με τη Μίλαν. Μπορεί ο Λουκάκου μετέπειτα να ζήτησε εμμέσως συγγνώμη, αυτό δεν κατάφερε όμως να σταματήσει την πληρωμένη απάντηση του Ζλάταν. Ο Σουηδός λοιπόν, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για αυτά που φώναξε ο επιθετικός των νερατζούρι έκανε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά. Πέταξε ατάκα «φωτιά». Συγκεκριμένα, ο Ιμπραΐμοβιτς είπε: «Στα 27 του έχει κερδίσει ένα μόνο τρόπαιο στην καριέρα του, ένα πρωτάθλημα Βελγίου. Τι άλλο θέλετε να σας πω;». Με αυτή την ατάκα και μόνο, ο Ίμπρα προσπάθησε να υποτιμήσει τον Λουκάκου και έβαλε λίγο ακόμα αλατοπίπερο στη μεταξύ τους κόντρα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ζλάταν: «Εχει μόνο ένα πρωτάθλημα, τι άλλο να πω;»

Ο Ζλάταν χτύπησε τον Λουκάκου εκεί που πονάει

Φυσικά ο Ζλάταν ήταν καλά διαβασμένος και ήξερε την ιστορία του αντιπάλου του. Δηλαδή, στην καριέρα του ο Λουκάκου έχει κατακτήσει όντως μόνο ένα πρωτάθλημα Βελγίου με την Άντερλεχτ το μακρινό 2010. Παρότι έχει αγωνιστεί πλέον για αρκετά χρόνια, σε πολλές πρωτοκλασάτες ομάδες. Αντίθετα, ο Σουηδός σε αυτόν τον τομέα είναι πάρα πολύ δυνατός. Από τους ελάχιστους τόσο δυνατούς. Συγκεκριμένα, ο Ιμπραΐμοβιτς μετράει 13 πρωταθλήματα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες. Στην Ολλανδία, στην Ισπανία στη Γαλλία και φυσικά στην Ιταλία, όπου έχει στεφτεί πρωταθλητής με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ