Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρόβλημα με Κούμαν, αιμορραγούσε την ώρα της συνέντευξης και αποχώρησε! (pic)
Μπαρτσελόνα

Πρόβλημα με Κούμαν, αιμορραγούσε την ώρα της συνέντευξης και αποχώρησε! (pic)

Ο Ρόναλντ Κούμαν πάγωσε όλους τους... ευρισκόμενους στην αίθουσα, καθώς ξαφνικά άρχισε να αιμορραγεί από την μύτη! Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του!

26.02.2021 | 15:18

Ο Ρόναλντ Κούμαν περνάει… δύσκολα στην Μπαρτσελόνα. Η πίεση του να είσαι προπονητής ενός τόσο μεγάλου συλλόγου είναι μεγάλη και ο ίδιος το γνώριζε. Ο Ολλανδός τεχνικός ο οποίος πέρυσι πέρασε ένα σοβαρό ζήτημα με την καρδιά του, δείχνει έτοιμος να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες…

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ήταν προγραμματισμένη για να δώσει ο Κούμαν ενόψει του ματς με την Σεβίλλη, υπήρχε ένα… απρόοπτο. Την ώρα που απαντούσε σε ερωτήσεις, ξαφνικά, άρχισε να αιμορραγεί από την μύτη και όλοι πάγωσαν.

Ο ίδιος όμως ήταν απόλυτα ψύχραιμος και σκουπιζόταν με ένα χαρτί, ενώ όπως αντιλαμβάνεστε η συνέντευξη διακόπηκε για λίγα λεπτά, προκειμένου να βεβαιωθούν όλοι πως ο Κούμαν είναι καλά. Τέλος καλό, όλα καλά όμως.

Ισπανικά και αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως αυτό συμβαίνει λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα με την καρδιά του.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

Πριν λίγα λεπτά η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε πως ο Κούμαν είναι μια χαρά στην υγεία του, ενώ τόνισε πως η συνέντευξη δεν γινόταν να συνεχιστεί με τον Ολλανδό σε αυτήν την κατάσταση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version