ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Τσέλσι θέλει τον κορυφαίο εξτρέμ της Bundesliga!
Η Ίντερ συνέχισε το «πάρτι» του τίτλου με επιβλητική πεντάρα! (vid)
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο προπονητή στο… παρελθόν της – «Δίπλα» σε συμφωνία!
Μπαρτσελόνα: Στοχεύει σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της La Liga!
Φαμπρίτσιο Ρομάνο: Τότε ανακοινώνει η Ρεάλ τον Μπαπέ!
Χοσέλου: Ένα βράδυ όλη η ζωή του!
ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Μπαπέ ανακοίνωσε πως φεύγει από την Παρί! (vid)
Ατακάρα Λάτσιο για Μανδά: «Δεν τον περνάς ούτε στο ποδοσφαιράκι» (pic)
Ο Λένο προκαλεί ανοιχτά τη Σίτι: «Στόχος μου να τους σταματήσω!»
O Eλ Κααμπί έδειξε στον Κολό Μουανί πώς νικιέται ο Εμιλιάνο Μαρτίνες! (vids)
Mind games από Αρτέτα: «Στο μυαλό μου είμαστε πρωταθλητές!»
Άλλη μια σημαντική απουσία της Γιουνάιτεντ ενόψει Άρσεναλ!
Ντένις, ο τρομερός: Ο Μπέργκαμπ μεγαλώνει μαζί με τον θρύλο του! (vid)
Το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας» η Λεβερκούζεν με 12 γκολ μετά το 90′ να της σώζουν το τομάρι!
Ένα πράγμα φοβάται ο Κλοπ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Με τέτοια άμυνα, τι να την κάνεις την επίθεση (vid)

Χάρη σε 2 γκολ των κεντρικών της αμυντικών, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Γουέστ Χαμ εντός έδρας με 2-1 φτάνοντας τις 20 σερί νίκες.

Με τέτοια άμυνα, τι να την κάνεις την επίθεση (vid)

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχθηκε την Γουέστ Χαμ στο “Έτιχαντ”. Οι “πολίτες” σε μία όχι και τόσο γοητευτική εμφάνιση, έκανε τη δουλειά κερδίζοντας με 2-1. Έτσι, έφτασε τις 20 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, αύξηση τη διαφορά της από τη 2η Γιουνάιτεντ στους 13 βαθμούς, με τους «κόκκινους διάβολους» να αγωνίζονται αύριο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι “πολίτες” ανέλαβαν από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Από την άλλη πλευρά τα “σφυριά” δεν έμειναν πίσω και προσπάθησαν να πιέσουν ψηλά για να προβληματίσουν τους γηπεδούχους.

Τόσο ο Ντε Μπρούιν όσο και ο Αγκούερο επέστρεψαν στο βασικό σχήμα αλλά οι επαφές τους με τη μπάλα έδειχναν ότι ακόμα δεν βρίσκονται στο 100%. Έτσι, η κυκλοφορία της μπάλας από τους “σίτιζενς” δεν ήταν στα καλύτερά της στο πρώτο 45λεπτο.

Παρ όλα αυτά, στην πρώτη τους καλή ευκαιρία, σκόραραν με τον Ρούμπεν Ντίαζ μετά από σέντρα του Ντε Μπρούνι να κάνει το 1-0 με κεφαλιά στο 30΄.

Η Γουέστ Χαμ δεν ήταν διατεθειμένη να πέσει χωρίς μάχη. Έτσι, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 43ο λεπτό. Ειδικότερα, μετά από κλέψιμο σε πλάγιο της Σίτι, εκδήλωσε υπέροχα την αντεπίθεση και ο Αντόνιο παρέλαβε την ασίστ του Λίνγαρντ για το 1-1.

Ένας ακόμη στόπερ έκανε τη δουλειά

Η Γουέστ Χαμ δεν άλλαξε τη φιλοσοφία της στην επανάληψη και δεν κλείστηκε πίσω. Η Σίτι από την πλευρά της κυκλοφορούσε πιο αργά από ότι συνήθως τη μπάλα. Έτσι, μετά από 1 ώρα παιχνιδιού ο Πεπ έκανε την πρώτη του αλλαγή βάζοντας τον Ζεσούς στη θέση του Αγκουέρο.

Από το 60ο λεπτό και έπειτα, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να συμβιβάζονται με το βαθμό της ισοπαλίας και να αμύνονται μαζικά βαθιά στην περιοχή του.

Αυτήν την προσέγγιση τιμώρησε η Σίτι με τον Στόουνς στο 68ο λεπτό. Ο Άγγλος στόπερ είχε προωθηθεί για ένα κόρνερ και μετά από φάση διαρκείας παρέλαβε την ασίστ του Μαχρεζ και έγραψε το 2-1.

Η Μάντσεστερ Σίτι διαχειριζόταν άψογα το προβάδισμα της και δεν απειλούταν σε καμία περίπτωση. Έτσι, διατηρήθηκε μέχρι τέλους αυτό το 2-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ