ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Μέσι το ξανασκέφτεται για παραμονή στην Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να είναι ολοένα και πιο ανοιχτός στο θέμα παραμονής του στην Μπαρτσελόνα, αναμένοντας και τις εκλογές του συλλόγου (7/3).

Ο Μέσι το ξανασκέφτεται για παραμονή στην Μπαρτσελόνα!

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι είναι αυτό που «καίει» άπαντες στην Μπαρτσελόνα, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι. Τότε, ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Μετά τη συντριβή από την Μπάγερν Μονάχου (8-2) στο Champions League ένιωθε πως ο χρόνος του εκεί τελείωσε. Ωστόσο, ο τότε πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, δεν του επέτρεψε να φύγει, ενώ και ο ίδιος το ξανασκέφτηκε κι αποφάσισε να μείνει και φέτος. Με το συμβόλαιο του, όμως, να ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι τα πάντα είναι ρευστά.

Είναι προφανές ότι οι Καταλανοί θέλουν να ανανεώσουν τη συμφωνία τους. Θέλουν να δουν τον Μέσι να κλείνει την καριέρα του εκεί όπου αγωνίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έδειχνε βέβαια σίγουρος να «δεθεί» για ακόμα περισσότερο με τον σύλλογο. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Ο Μέσι πλέον σκέφτεται ολοένα και περισσότερο την παραμονή του. Εφόσον, όμως, του παρουσιαστεί ένα σωστό πλάνο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μέσι

Ο Μέσι θέλει να δει ένα σωστό αθλητικό πλάνο για να υπογράψει

Το ισπανικό Μέσο τονίζει πως ο 33χρονος ποδοσφαιριστής περιμένει τις εκλογές του συλλόγου (7/3). Θέλει να γνωρίζει πρώτα ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας, για να διαπραγματευτεί μαζί του. Βέβαια, οι περισσότεροι θεωρούν πως μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι, αλλά και με την κακή φετινή σεζόν δύσκολα θα παραμείνει. Κάτι που η «Marca» δεν το θεωρεί τόσο σίγουρο, τονίζοντας πως όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση που θα του κατατεθεί.

Για τον Μέσι δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο το οικονομικό κομμάτι. Άλλωστε, ακόμα και στο τεράστιο συμβόλαιο, που βγήκε στη δημοσιότητα ότι λαμβάνει, τα περισσότερα χρήματα είναι από όρους που δεν ζήτησε ο ίδιος, αλλά του προσφέρθηκαν από τον Μπαρτομέου. Αυτό που θέλει κυρίως είναι ένα κατάλληλο αθλητικό πλάνο, κάτι που θα μπορέσει να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα ξανά στην κορυφή.

Σύμφωνα με πηγές της «Marca», ο Μέσι είναι πιο ανοιχτός στο θέμα της παραμονής του στη Βαρκελώνη. Είναι προφανές ότι ήθελε να αποχωρήσει το καλοκαίρι, αλλά πλέον δεν κλείνει την πόρτα σε τίποτα. Όσον αφορά στα σενάρια για Σίτι και Παρί, ο Μέσι φέρεται να μην έχει ακούσει προσφορές από άλλες ομάδες. Πάντως, τη δεδομένη στιγμή ο Μέσι δεν έχει πάρει καμία απόφαση και θα περιμένει τις εκλογές στην Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ