Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στο… μυαλό του Βαϊνάλντουμ είναι μόνο η Λίβερπουλ!
Λίβερπουλ

Στο… μυαλό του Βαϊνάλντουμ είναι μόνο η Λίβερπουλ!

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ επιθυμεί να ανανεώσει με τη Λίβερπουλ, αλλά δεν έχει ακόμα πειστεί με το συμβόλαιο που του προσφέρεται και το μέλλον του είναι στον... αέρα.

27.02.2021 | 13:59

Το «σίριαλ» της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζίνι Βαϊνάλντουμ με τη Λίβερπουλ δεν λέει να τελειώσει. Η συμφωνία των δύο πλευρών λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι κι ακόμα δεν τα έχουν βρει. Είναι προφανές πως οι «κόκκινοι» θέλουν να διατηρήσουν τον Ολλανδό μέσο στην ομάδα για αρκετά χρόνια ακόμα. Εξάλλου, είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες στα αγωνιστικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ. Παράλληλα, είναι και ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν γλιτώσει την «επιδημία» τραυματισμών που έχει χτυπήσει την ομάδα.

Ο ίδιος αποτελεί μια σταθερά για τον Γερμανό τεχνικό. Ήδη τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όντας στο γήπεδο 2.754 λεπτά. Μόνο ο Άντι Ρόμπερτσον έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από εκείνον. Όπως είναι λογικό η Λίβερπουλ δεν θέλει να τον χάσει το καλοκαίρι. Σύμφωνα, μάλιστα, με την «AS» και ο ίδιος θέλει να παραμείνει στον σύλλογο. Ωστόσο, δεν είναι εντελώς ευχαριστημένος από τη μέχρι στιγμής πρόταση που του έχει γίνει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Θέλει καλύτερο συμβόλαιο, καραδοκούν οι «μνηστήρες» για Βαϊνάλντουμ

Η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει προτείνει ανανέωση τριών χρόνων στον Ολλανδό, με αυξημένες απολαβές. Όπως, όμως, τονίζει το ισπανικό Μέσο, ο ίδιος θα ήθελε να λαμβάνει λίγα περισσότερα χρήματα. Θεωρεί πως πρέπει το συμβόλαιο του να είναι λίγο μεγαλύτερο, δεδομένης και της προσφοράς του στην ομάδα. Γι’ αυτό ακόμα δεν έχει βάλει την υπογραφή του. Παράλληλα, το γεγονός αυτό έχει φέρει αισιοδοξία και στους «μνηστήρες» που τον παρακολουθούν για το καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα, η οποία δείχνει το πιο θερμό ενδιαφέρον για εκείνον. Η ύπαρξη του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της αποτελεί ένα από τα ατού της. Ο 57χρονος τεχνικός έχει συνεργαστεί με τον Βαϊνάλντουμ στην εθνική Ολλανδίας κι έχει εισηγηθεί από το καλοκαίρι την απόκτηση του. Ωστόσο, τα τότε οικονομικά δεδομένα των Καταλανών δεν τους επέτρεψαν να κάνουν κάποια κίνηση.

Πλέον, όμως, εφόσον ο ίδιος δεν ανανεώσει με την Λίβερπουλ μπορούν να τον αποκτήσουν δωρεάν. Βέβαια, ο Ολλανδός μέσος φέρεται να έχει πέραση και στην Ιταλία. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τόσο η Ίντερ όσο και η Γιουβέντους παρακολουθούν τις εξελίξεις κι ετοιμάζουν κίνηση. Ωστόσο, τα πάντα θα κριθούν από την τελική πρόταση των «κόκκινων». Αν αυτή κοντά στα όσα ζητάει ο Βαϊνάλντουμ τότε είναι πολύ πιθανό να «δέσει» το μέλλον του εκεί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version