ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ράμσντειλ ημίχρονο, Λίβερπουλ τελικό (vid)

Για ένα ημίχρονο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κρατούσε μακριά από το γκολ τη Λίβερπουλ, στο δεύτερο όμως ο Ράμσντειλ στέρεψε από μαγικά και μοιραία ήρθε η «κόκκινη» νίκη.

Ράμσντειλ ημίχρονο, Λίβερπουλ τελικό (vid)

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ ήθελε απόψε να βάλει ένα οριστικό τέλος. Απέναντί της στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι «Λεπίδες» όντας κατά πολλούς καταδικασμένοι έχουν μπροστά τους δώδεκα παιχνίδια, δώδεκα τελικές για να κάνουν την ύστατη προσπάθεια για την σωτηρία.

Οι «Κόκκινοι» του Λίβερπουλ παρατάχθηκαν με το γνωστό τους σχήμα έχοντας στην επίθεση τριάδα με τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έδιναν τον ρυθμό. Η Σέφιλντ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο περιμένοντας να της δοθούν ευκαιρίες στη κόντρα. Κάτι τέτοιο συνέβη ελάχιστες φορές στο πρώτο ημίχρονο μιας και η Λίβερπουλ δεν άφησε σχεδόν ποτέ το πόδι από το… γκάζι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Σέφιλντ Λίβερπουλ

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δημιούργησε και εκτέλεσε τις ευκαιρίες της όμως για κακή της τύχη βρήκε απέναντί της τον εκπληκτικό Άαρον Ράμσντειλ. Ο τερματοφύλακας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ κατέβασε… ρολά απομακρύνοντας με κάθε τρόπο όλους τους κινδύνους. Η αρχή έγινε στο τετ α τετ του Ρομπέρτο Φιρμίνο, με τον Βραζιλιάνο να βλέπει τον Βρετανό κίπερ να του στερεί το γκολ.

Η συνέχεια… απολαυστική! Κέρτις Τζόουνς, Μοχάμεντ Σαλάχ, Αλεξάντερ Άρνολντ και Τζίνι Βαινάλντουμ ένοιωσαν το ίδιο συναίσθημα. Ο Ράμσντειλ ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο του κρατώντας το μηδέν. Μοιραία το πρώτο 45λεπτο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Ξεκλείδωσε τον Ράμσντειλ η Λίβερπουλ

Στην επανάληψη οι πρωταθλητές Αγγλίας μπήκαν με κεκτημένη ταχύτητα και δικαιώθηκαν. Στο 48′ ο Κέρτις Τζόουνς βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε. Ο νεαρός χαφ σημάδεψε τη γωνία του Ράμσντειλ και αυτή τη φορά δικαιώθηκε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Το τέρμα του Τζόουνς ήρθε ουσιαστικά να ξεκλειδώσει την άμυνα της σκληροτράχηλης Σέφιλντ. Όπως ήταν φυσικό οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ στη συνέχεια έπαιξαν με μεγαλύτερη ελευθερία. Αυτό τους απέφερε ακόμη ένα τέρμα, με τον Ρομπέρτο Φιρμίνο να βρίσκει και αυτός επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Βραζιλιάνος έκανε τον ελιγμό μέσα στη περιοχή σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην εστία του Ράμσντειλ.

Από εκεί και ύστερα η Λίβερπουλ διαχειρίστηκε το παιχνίδι κατεβάζοντας τον ρυθμό, ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις. Οι «Κόκκινοι» με το σφύριγμα της λήξης πήραν ένα τρίποντο το οποίο τους βάζει ξανά στο κόλπο της 4αδας της Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα σταμάτησαν ένα αρνητικό σερί τεσσάρων διαδοχικών ηττών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ