Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Ντεστ πιστεύει ακόμα στην κατάκτηση του τίτλου!
Μπαρτσελόνα

Ο Ντεστ πιστεύει ακόμα στην κατάκτηση του τίτλου!

Ο δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα, Σερζίνιο Ντεστ, θεωρεί ότι η ομάδα του είναι ζωντανή όσον αφορά την υπόθεση τίτλος στο ισπανικό πρωτάθλημα.

01.03.2021 | 00:56

Ο Σερζίνιο Ντεστ επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα στη νίκη με 2-0 της Μπαρτσελόνα επί της Σεβίλλης. Αυτό το τρίποντο την ανέβασε στη 2η θέση της LaLiga, ένα πόντο μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτής. Θυμίζουμε ότι “βασίλισσα” αγωνίζεται στις 1/3 το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής.

Έτσι, οι “μπλαουγκράνα” έχουν πλέον ρεκόρ 16-5-4 με 53 πόντους και δεκατρείς αγώνες να απομένουν για τη λήξη της σεζόν. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, βρίσκεται η Ατλέτικο Μαδρίτης με 58 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο από τη Μπαρτσελόνα. Όλα δείχνουν ότι η Μπαρτσελόνα παρά την όχι μεγάλη διαφορά από την πρώτη θέση δεν είναι αξιόπιστη αρκετά για να κυνηγήσει μέχρι τέλους αυτό το πρωτάθλημα

Με δηλώσεις του, πάντως, ο Σερζίνιο Ντεστ διαφώνησε με αυτήν την άποψη, καθώς θεωρεί την ομάδα του ζωντανή στην κούρσα για τον τίτλο.

«Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαστε ακόμα στην κούρσα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος. Την τελευταία φορά χάσαμε ενάντια στη Σεβίλλη και σήμερα (Σάββατο) κερδίσαμε το τρίτο παιχνίδι στη σειρά,. Οπότε αυτή η νίκη είναι πολύ θετική για την ομάδα. Τώρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ξανά τη Σεβίλλη, αλλά για το Copa del Rey και πρέπει να κερδίσουμε ξανά».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αγωνία για Πέδρι, χάνει τον «τελικό» της Τετάρτης!

Προς το παρόν, η Μπαρτσελόνα επικέντρωνεται στη ρεβάνς του Κόπα Ντελ Ρεί την ερχόμενη Τετάρτη.  Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν πανηγύρισε πολύτιμο τρίποντο στην Ανδαλουσία ωστόσο αυτό επισκιάστηκε από δύο τραυματισμούς. Πέδρι και Αραούχο αποχώρησαν από το παιχνίδι δείχνοντας πως τα προβλήματά τους δεν είναι αμελητέα.

Όσον αφορά τον νεαρός χαφ, οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για ισχυρούς πόνους οι οποίοι προέρχονται από τον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού. Αύριο αναμένεται ο παίκτης να υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης. Όλα τα παραπάνω είναι σαφές πως δημιουργούν μεγάλα ερωτηματικά για το αν ο Πέδρι μπορέσει να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Τετάρτης. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τους Ανδαλουσιανούς για τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ισπανίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version