ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Γερμανοκρατούμενη ενδεκάδα με… νότες από το παρελθόν!

Οι παίκτες της

Γερμανοκρατούμενη ενδεκάδα με… νότες από το παρελθόν!

Οι Γερμανοί… επέστρεψαν στην κορυφαία ενδεκάδα του Βασιλιά! Η Μπουντεσλίγκα πραγματικά… πνίγηκε στα γκολ αυτό το σου κου και πολλοί παίκτες της κατάφεραν να ξεχωρίσουν! Πέρα από την… γερμανοκρατούμενη ενδεκάδα, ηχηρή είναι και η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, καθώς μετά από καιρό η Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε δυνατή. Σπέσιαλ έκπληξη, ένας Ουαλός (πρώην) σούπερ σταρ!

Τερματοφύλακας – Τζίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν)

Τόσο ο Ντοναρούμα όσο και ο Ρουίθ της Ρόμα θα μπορούσαν να πάρουν την θέση του κορυφαίου τερματοφύλακα της αγωνιστικής. Στο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ιταλία, Ρόμα και Μίλαν βρέθηκαν αντιμέτωπες, με τις δύο ομάδες να έχουν όρεξη! Και οι δύο τερματοφύλακες είχαν μπόλικη δουλειά, κλείνοντας το παιχνίδι με 7 αποκρούσεις. Ωστόσο επειδή οι Μιλανέζοι έφυγαν τελικά με τη νίκη (1-2), το βραβείο πήγε στον Ιταλό πορτιέρε, ο οποίος έκλεισε χαρούμενα 22 χρόνια ζωής.

Δεξιός Μπακ – Φικάγιο Τομόρι (Μίλαν)

Το κεφάλι τους στον τοίχο πρέπει να χτυπάνε στην Τσέλσι με την απόφαση τους να παραχωρήσουν ως δανεικό τον Τομόρι στην Μίλαν. Ο Άγγλος αμυντικός ήταν εκ των κορυφαίων στην επικράτηση με 2-1 επί της αήττητης φέτος εντός έδρας Ρόμα, συνεισφέροντας τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Μετρώντας 60 πάσες και 6 κερδισμένες μονομαχίες, ο Άγγλος αμυντικός ήταν άριστος. Με εμφανίσεις σαν αυτή, τα περίπου 30 εκατομμύρια της οψιόν που διατηρούν οι Μιλανέζοι φαίνονται ολοένα και πιο δελεαστικά.

Κεντρικός Αμυντικός – Ρούμπεν Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι)

Ακόμα μια εβδομάδα, ακόμα μια μέρα στη δουλειά. Ο Ρούμπεν Ντίας, από την μέρα που ήρθε στο Μάντσεστερ για την Σϊτι έχει πέσει εμ τα μούτρα στη δουλειά. Ο Πορτογάλος, για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, κόντρα σε μια ιδιαίτερα ανεβασμένη Γουέστ Χαμ. Όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Σκόραρε το γκολ που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα της ομάδας του. Πλέον φαντάζει σοβαρός υποψήφιος για το βραβείο του παίκτη της σεζόν, ακριβώς όπως και ο συνεργάτης του στην άμυνα…

Κεντρικός Αμυντικός – Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι)

Μαζί με τον Ντίας, ο Στόουνς έχει φτιάξει ένα άριστο δίδυμο στην άμυνα. Δεν θα πούμε για ακόμα μια φορά την αλλαγή που έχει κάνει φέτος ο Άγγλος αμυντικός, έχοντας εκτοπίσει τον Λαπόρτ από την ενδεκάδα. Η Γούεστ Χαμ μπορεί να ήθελε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τη Σίτι, αλλά ο Στόουνς είχε άλλα σχέδια. Συνεργαζόμενος άριστα με τον Πορτογάλο αμυντικό, ο Στόουνς ζήλεψε την αίγλη του και θέλησε να σκοράρει και αυτός. Κάτι το οποίο και πέτυχε, χαρίζοντας μια δύσκολη νίκη στην ομάδα του με 2-1, η οποία έφτασε πλέον τις 20 σερί!

Αριστερός Μπακ – Τάιλερ Άνταμς (Λειψία)

Η Λειψία μπορεί αν τα χρειάστηκε κόντρα στην Γκλάντμπαχ αλλά τελικά πήρε το πολυπόθητο τρίποντο. Παρά το 0-2 του ημιχρόνου, οι «ταύροι» πέρασαν στην αντεπίθεση. Ο Άνταμς έγινε πιο επιθετικός από την πλευρά του, ζορίζοντας τους αντιπάλους του. Με ιδιαίτερα έντονη δραστηριότητα, ο Αμερικάνος μπακ βοήθησε την ομάδα του να κάνει την τεράστια ανατροπή και να την κρατήσει ζωντανή για την μάχη του τίτλου.

Κεντρικός Μέσος – Βατάρου Έντο (Στουτγκάρδη)

Την προηγούμενη αγωνιστική, ακόμα ένας Ιάπωνας βρισκόταν στην ενδεκάδα μας. Αυτή τη φορά, ο Βατάρου Έντο της Στουτγκάρδης βρίσκει θέση. Η Σάλκε γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 5-1 από την ομάδα της Βάδης και ο Έντο έκανε ό,τι μπορούσε για να έρθουν έτσι τα πράγματα. Ο 27χρονος μέσος φέρει άμεση ευθύνη στα 4 από τα 5 γκολ της ομάδας του, καθώς τελείωσε με 2 γκολ και 2 ασίστ την αναμέτρηση! Το βραβείο το κορυφαίου φυσικά και πήγε στο σπίτι του, καθώς όποιος ήθελε να κάνει κάτι στον αγώνα έπρεπε πρώτα να πάρει… την άδεια του!

Κεντρικός Μέσος – Λέον Γκορέτσκα (Μπάγερν Μονάχου)

Σε σημείο αναφοράς για την Μπάγερν εξελίσσεται με τον καιρό ο Λέον Γκορέτσκα. Και κόντρα στην Κολωνία υπενθύμισε ακριβώς αυτό. Ο θηριώδης χαφ της Μπάγερν μοίραζε συνεχώς την μπάλα στους συμπαίκτες του, στον θρίαμβο της ομάδας του με 5-1. Μετρώντας 3 τελικές πάσες με την λήξη της αναμέτρησης, ο Γερμανός μέσος ήταν άριστος απέναντι στην Κολωνία, η οποία δεν ήξερε από που να φυλαχθεί. Εμφάνιση παγκοσμίου κλάσης από τον 25χρονο, ο οποίος εκτός από ακούραστη μηχανή στα χαφ έχει και άρτια τεχνική.

Δεξιός Εξτρέμ – Νικολά Πεπέ (Άρσεναλ)

Πολύ δύσκολη την ζωή των αντίπαλων αμυντικών έκανε ο Νικολά Πεπέ στην αναμέτρηση της Λέστερ με την Άρσεναλ. Τι κι αν οι «αλεπούδες» είχαν καλό σερί στα τελευταία παιχνίδια, ο Ιβοριανός τους έκανε γιο-γιο. Όντας μια συνεχής δύναμη από την αριστερή πλευρά της Λέστερ, ο Πεπέ κατάφερε να αποσυντονίσει την άμυνα της Λέστερ. Κερδίζοντας πολλά φάουλ και ελέγχοντας τον ρυθμό, η Άρσεναλ έκανε την ανατροπή και από 1-0 τελικά επικράτησε με 3-1. MVP του παιχνιδιού με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Eπιθετικός Μέσος – Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Μπορούσε αυτή η Μπαρτσελόνα να σπάσει τον ρυθμό της εντυπωσιακής Σεβίλλης των τελευταίων εβδομάδων; Και όμως μπορούσε. Ο λόγος είχε ονοματεπώνυμο: Λιονέλ Μέσι. Όπως κάνει εδώ και περίπου 15 χρόνια, ο Μέσι πήρε πάλι την ομάδα του στις πλάτες του. Σε ρόλο περισσότερο δημιουργικό και πιο βαθιά, διέπρεψε στην Ανδαλουσία. Αφού πρώτα έδωσε την ασίστ στον Ντεμπελέ για το 0-1,  βρήκε και ο ίδιος δίχτυα στην εκπνοή της αναμέτρησης για το τελικό 0-2.

Αριστερός Εξτρέμ – Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ)

Ναι και όμως, ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε ένα καλό παιχνίδι φέτος. Ο Ουαλός ο οποίος δεν βιώνει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, έκανε μια δυναμική επιστροφή κόντρα στην Μπέρνλι. Οι «κλάρετς» δεν τρόμαξαν τον 31χρονο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές μετά από ισάριθμες συνεργασίες με τον Σον. Ακόμα κατάφερε να μοιράσει μια ασίστ στο εμφατικό 4-0 επί της Μπέρνλι. Αναλαμπή ή δυναμικό come back? Ο χρόνος θα δείξει.

Κεντρικός επιθετικός – Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν)

Γρήγορη ερώτηση: Πόσα γκολ πιστεύετε ότι έχει φέτος ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Σαμπιονά; Η απάντηση είναι 18. Μπορεί να μην ακούγονται πολλά, αλλά δεδομένης της σημαντικής απουσίας του Γάλλου από αναμετρήσεις, παραμένουν ένας αξιόλογος αριθμός. Κόντρα στην ουραγό Ντιζόν και προερχόμενος από το μεσοβδόμαδο… πάρτι του, ο Γάλλος σκόραρε ξανά. Μπορεί να μην πέτυχε 3, όπως έκανε κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά βρήκε 2 φορές δίχτυα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ