ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εθνική Αγγλίας: Ο Ράσφορντ έχασε το τρένο για το EURO2024
Ραγίζει καρδιές ο Κρόος: «Μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης θα τελείωνα την καριέρα μου»
ΕΠΙΣΗΜΟ: O Τόνι Κρόος αποχωρεί από τη Ρεάλ και σταματάει το ποδόσφαιρο
Έβγαλε την είδηση ο Ρομάνο: Σίτι και Έντερσον ετοιμάζονται για διαζύγιο
Οι πέντε παιχταράδες που αφήνουν την Νότιγχαμ – Καμία κίνηση του Μαρινάκη να τους κρατήσει
Αφήνει την Τουρκία ο Μπαλοτέλι και πιάνει… την Μπόκα Τζούνιορς!
«Ο Ιταλιάνο αποχωρεί από τον πάγκο της Φιορεντίνα»
Ο Σλοτ πιάνει αμέσως δουλειά στη Λίβερπουλ – Ο παιχταράς που θέλει από την Ολλανδία
Αχόρταγη Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει… 80αρα και απογειώνει τη μεσαία της γραμμή
Το συγκινητικό αντίο του Τσιμίκα στον Γιούργκεν Κλοπ (pic)
Τσέλσι: Τα πλάνα του Ποτσετίνο ενόψει του καλοκαιριού!
Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε τίποτα λόγω… Ρεάλ»!
ΜΑΤΣΑΡΑ στην Ιταλία: Η Μπολόνια «πέταξε» εκτός τριάδας τη Γιουβέντους! (vids)
«Αυτή θα είναι η ενδεκάδα της Ρεάλ στον τελικό του Champions League»!
Η Μπάγερν τσεκάρει προπονητή που… υποβιβάστηκε φέτος!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ανίατη ασθένεια για Λίβερπουλ – Έχασε ΚΑΙ από τη Φούλαμ (vid)

Αυτά που βιώνει η φετινή Λίβερπουλ είναι πολύ δύσκολο να βρουν εξήγηση. Οι πρωταθλητές Αγγλίας μετρούν έξι συνεχόμενες εντός έδρας ήττες.

Ανίατη ασθένεια για Λίβερπουλ – Έχασε ΚΑΙ από τη Φούλαμ (vid)

Η προσπάθεια της Λίβερπουλ να σηκώσει ανάστημα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται. Αυτή τη φορά αντίπαλος της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ τέθηκε η αξιόμαχη Φούλαμ. Μια αναμέτρηση στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής, ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από τη μία η Λίβερπουλ για να επιστρέψει στο κόλπο της 4αδας και του εισιτηρίου του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη οι Λονδρέζοι για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας από το πρώτο λεπτό έδειξε πως θα ήταν αμφίρροπος. Ο Κλοπ παρέταξε ενδεκάδα με τους Ζότα, Σαλάχ και Σακίρι στην τριάδα της επίθεσης αφήνοντας εκτός τον Μανέ. Η κατοχή της μπάλας από το ξεκίνημα πέρασε στα πόδια των γηπεδούχων. Παρόλα αυτά η Φούλαμ ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη ουσία στο παιχνίδι της.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Λίβερπουλ Φούλαμ

Οι παίκτες του Πάρκερ έτρεξαν, κυνήγησαν μπάλες και πάτησαν αρκετά την περιοχή του Άλισον. Λούκμαν και Καβαλέιρο ταλαιπώρησαν αρκετά την άμυνα των «Κόκκινων» ολοκληρώνοντας θετικά αρκετές καλές προσπάθειες. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο πέραν μιας καλής στιγμής με τον Σαλάχ η Λίβερπουλ έμεινε σε ρηχά νερά.

Από την άλλη η Φούλαμ έδειξε πιο μαχητική και εν τέλει δικαιώθηκε λίγο πριν το φινάλε των πρώτων 45′. Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν φάουλ με τη μπάλα να… πέφτει στη περιοχή της Λίβερπουλ. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ άργησε να απομακρύνει τον κίνδυνο δίνοντας την ευκαιρία στον Λεμινά να του κλέψει τη μπάλα. Ο έμπειρος μέσος πάτησε περιοχή σημάδεψε εστία και παραβίασε το τέρμα του Άλισον γράφοντας το 0-1. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Κακή η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να αντιδράσει

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν σαφώς πιο επιθετικά. Μάλιστα στο 47′ έφθασαν μια ανάσα από την ισοφάριση όμως το εκπληκτικό σουτ του Σακίρι βρήκε σε ετοιμότητα τον Αρεολά. Η κατοχή της μπάλα πέρασε σταδιακά εξ’ ολοκλήρου στα πόδια των «Κόκκινων». Από πλευράς της η Φούλαμ προσπάθησε μέσω δύναμης να αναχαιτίσει τις προσπάθειες των αντιπάλων της. Όλα αυτά για το πρώτο 15λεπτο μιας και μετά και πάλι το παιχνίδι ισορρόπησε.

Η είσοδος του Μανέ έφερε φρεσκάδα στην επίθεση της Λίβερπουλ. Στο 69′ ο Αφρικανός έφθασε πολύ κοντά στο γκολ. Η κεφαλιά που επιχείρησε έπειτα από σέντρα του Κειτά κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Αρεολά. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Λίβερπουλ κέρδισε και πάλι μέτρα στο γήπεδο. Η Φούλαμ βρέθηκε σε αμυντική στάση ωστόσο οι Λονδρέζοι κατάφεραν να απορροφήσουν όλους τους κραδασμούς. Το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τη Λίβερπουλ μοιραία να γνωρίζει ακόμη μία εντός έδρας ήττα.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ