ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ: «Καμία ομάδα δεν έχει τύχη με τη Σίτι, αν δεν παίξει ως ομάδα»

Ο Όλερ Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι και ουσιαστικά συνεχάρη τους παίκτες του γιατι έπαιξαν σαν ομάδα.

Σόλσκιερ: «Καμία ομάδα δεν έχει τύχη με τη Σίτι, αν δεν παίξει ως ομάδα»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε σαν σίφουνας από το Έτιχαντ και πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στην συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι. Οι κόκκινοι διάβολοι απέδειξαν για άλλη μία φορά ότι στα ντέρμπι δεν αστειεύονται καθόλου και κατάφεραν να φύγουν από το διπλό, από την έδρα της μεγάλης τους αντιπάλου. Παράλληλα, τερμάτισαν και το απίστευτο αήττητο σερί των Πολιτών, κάνοντάς του τουλάχιστον ζημιά γοήτρου. Ο Σόλσκιερ μίλησε για το θετικό αποτέλεσμα και εξήγησε γιατί τα κατάφεραν οι παίκτες του.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχολίασε μετά το παιχνίδι της εμφάνιστη της ομάδας του. Αφού δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη, εξήγησε το μυστικό της επιτυχίας. Δηλαδή την ομαδικότητα και τη συνοχή που είχαν για να καταφέρουν να πάρουν το ματς. Βέβαια, παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει για εκείνους περιθώριο κατάκτησης του πρωταθλήματος. Σόλσκιερ: «Καμία ομάδα δεν έχει τύχη με τη Σίτι, αν δεν παίξει ως ομάδα»

Σόλσκιερ: «Καμία ομάδα δεν έχει ευκαιρία εναντίον της Σίτι αν δεν παίξει ως ομάδα»

«Όταν φεύγεις από το γήπεδο με μια νίκη 2-0, μία ακόμα φορά έχοντας ανέπαφη την εστία σου και μια εμφάνιση όπως αυτή, μπορείς μόνο να είσαι πολύ χαρούμενος», είπε ο Νορβηγός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Μπορέσαμε να κάνουμε λίγο αυτό που θέλουμε, να παίξουμε άμεσο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να αμυνθούμε καλά. Καμία ομάδα στον κόσμο δεν έχει ευκαιρία εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι αν δεν παίξει ως ομάδα. Η πρώτη θέση; Η Σίτι είναι πολύ μπροστά για να πιστεύεις ότι μπορείς να τη φτάσεις. Ακόμα και σήμερα (σ.σ: χθες) ήταν εξαιρετική και μας πίεσε», πρόσθεσε ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Από τη μεριά του ο Πεπ Γκουαρντιόλα σχολίασε: «Πρώτα απ ‘όλα, συγχαρητήρια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουν μείνει δέκα παιχνίδια, τώρα φτάνει το σημαντικό μέρος της σεζόν θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για να γίνουμε πρωταθλητές. Ενάντια στη Γουέστ Χαμ παίξαμε πολύ, πολύ χειρότερα από ό,τι σήμερα (σ.σ: χθες) και μπορούσαμε να μην είχαμε νικήσει, όπως ίσως σήμερα δεν θα είχαμε χάσει. Οι επιθετικοί μας δεν ήταν εξαιρετικοί, αλλά είναι πράγματα που συμβαίνουν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ