ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Χακίμι ανάβει… φωτιές στο Λονδίνο!

Ο Χακίμι πλησιάζει στην έξοδο από την Ίντερ λόγω οικονομικών προβλημάτων και Τσέλσι και Άρσεναλ περιμένουν στη γωνία για να τον αποκτήσουν.

Ο Χακίμι ανάβει… φωτιές στο Λονδίνο!

Ο Ασχράφ Χακίμι είναι ακόμα ένας λόγος, όπως φαίνεται, για να είναι στα μαχαίρια Άρσεναλ και Τσέλσι. Γιατί; Γιατί όπως αναφέρει σε δημοσιεύματά της η Telegraph, οι δύο ομάδες παρουσιάζονται ιδιαίτερα… ζεστές για την απόκτησή του.

Ο Μαροκινός μπακ της Ίντερ εντυπωσιάζει για ακόμα μία χρονιά με τις επιδόσεις του και το ενδιαφέρον για την απόκτησή του είναι μεγάλο. Αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους της φετινής επιτυχίας της Ίντερ στο Καμπιονάτο. Ο Κόντε τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια. Και φυσικά, ο Χακίμι τον έχει βγάλει τουλάχιστον ασπροπρόσωπο.

Φέτος, μετρά 25 παρουσίες με τη φανέλα των «νερατζούρι» ενώ έχει σημειώσει και έξι γκολ. Όχι και άσχημα για τα περίπου 35 εκατομμύρια που δαπάνησε η Ίντερ για να τον κάνει δικό της.

Αν μη τι άλλο, το ίδιο εξαιρετικές ήταν και οι εμφανίσεις του στη Γερμανία. Σε δύο σεζόν με τη Ντόρτμουντ, ο Χακίμι έπαιξε 54 ματς και πέτυχε επτά τέρματα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube Ίντερ Χακίμι

Και τότε γιατί να φύγει ο Χακίμι;

Καλή ερώτηση. Ο Χακίμι παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Κόντε τον εμπιστεύεται, η Ίντερ πάει τραίνο. Ναι, αλλά δεν παίζουν μόνο αυτά ρόλο. Το οικονομικό είναι το άλφα και το ωμέγα σε όλες τις ομάδες. Άλλωστε, δεν είναι τίποτα λιγότερο από επιχειρήσεις που «ζουν και αναπνέουν» με χρήματα. Το ίδιο ισχύει και για τους Μιλανέζους.

Ο πρόεδρός τους είναι ιδιοκτήτης και κινεζικής ομάδας, η οποία έχει χρέη. Και φουντώνουν τώρα τελευταία τα σενάρια για οικονομική «στενότητα» του προέδρου των Ιταλών. Μάλιστα, γίνονται αναφορές για χρέη προς τις Ρεάλ και Γιουνάιτεντ για τους Χακίμι και Λουκάκου. Και αναγκαστικά, θα πρέπει κάποιος να πωληθεί προκειμένου να καλυφθούν τα οικονομικά κενά. Και σαφώς μεταξύ των δύο, ο Λουκάκου είναι πιο χρήσιμος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ