ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Μεντί πέτυχε μια απίστευτη επίδοση με την Τσέλσι! (pic)

Ο Εντουάρντ Μεντί κάνει απίστευτα πράγματα με την Τσέλσι κι έχει κρατήσει το μηδέν σε περισσότερα ματς απ' ότι τα συνολικά γκολ που έχει δεχθεί.

Ο Μεντί πέτυχε μια απίστευτη επίδοση με την Τσέλσι! (pic)

Το καλοκαίρι ο Εντουάρντ Μεντί αποκτήθηκε από την Τσέλσι για να της προσφέρει μια σταθερότητα κάτω από τα δοκάρια. Βλέπετε, η περσινή σεζόν του Κέπα σχεδόν… επέβαλε την απόκτηση τερματοφύλακα για τους «μπλε». Τα πολλά λάθη του έφεραν την παραγκώνιση και την αντικατάσταση του από τον 29χρονο Γάλλο. Ο ίδιος αποκτήθηκε από τη Ρεν έναντι 22 εκατομμυρίων λιρών, ως προσωπική επιλογή του Πετρ Τσεχ. Ουσιαστικά του τελευταίου μεγάλου τερματοφύλακα των Λονδρέζων. Κι απ’ ότι φαίνεται ο Τσέχος έχει… μάτι.

Βλέπετε, ο Μεντί έχει αποδειχθεί καλύτερος ακόμα κι από τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες που υπήρχαν στην Τσέλσι. Ο Γάλλος τερματοφύλακας δεν δέχεται γκολ ούτε με… αίτηση πλέον. Ειδικά μετά την έλευση του Τόμας Τούχελ αποτελεί σταθερό πυλώνα της ομάδας. Είναι από τους βασικούς λόγους που ο Γερμανός προπονητής είναι αήττητος στα 12 παιχνίδια που έχει καθίσει στον πάγκο των «μπλε». Μάλιστα, στα 7 από τα 9 ματς που έκατσε στην εστία με τον Τούχελ, κράτησε στα 7 το μηδέν και δέχθηκε μόλις 2 τέρματα. Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμα στατιστικό του, ακόμα πιο τρελό. Βλέπετε, ο Μεντί μετράει περισσότερες ανέπαφες εστίες, απ’ ότι τα γκολ που έχει δεχθεί!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τα απίθανα ρεκόρ του Μεντί

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος μετά την ισοπαλία κόντρα στη Λίντς (0-0), όπου πραγματοποίησε μερικές απίθανες επεμβάσεις, έφτασε τα 19 ματς στα οποία δεν έχει παραβιαστεί η εστία του, σε συνολικά 31 παιχνίδια. Ταυτόχρονα σε αυτά τα ματς έχει δεχθεί μόλις 18 γκολ. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια απίστευτη επίδοση από τον Μεντί, ο οποίος δείχνει να είναι ένα «τείχος» κάτω από τα δοκάρια της Τσέλσι. Μεντί

Παράλληλα, ο 29χρονος τερματοφύλακας έδωσε συνέχεια σ’ ένα ακόμη απίθανο ρεκόρ που έχει. Βλέπετε, είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας με ποσοστό άνω του 50% σε ματς να δεχθεί γκολ, συγκριτικά με τους 210 τερματοφύλακες που έχουν περάσει από το κορυφαίο πρωτάθλημα και έχουν τουλάχιστον 10 συμμετοχές ως βασικοί κάτω από τα δοκάρια. Ο ίδιος τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει αγωνιστεί 24 φορές στο αγγλικό πρωτάθλημα και στις 14 εξ αυτών έχει κρατήσει το μηδέν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ