ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Δεύτερη ξανά… από σπόντα η Γιουνάιτεντ (vid)

H Γουέστ Χαμ έμεινε αρκετά μακριά από αυτό που το τελευταίο διάστημα μας έχει συνηθίσει και μοιραία ηττήθηκε στο Ολντ Τράφορντ από τη Γιουνάιτεντ με 1-0.

Δεύτερη ξανά… από σπόντα η Γιουνάιτεντ (vid)

Οι υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζονται αδιάκοπα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» το βράδυ της Κυριακής υποδέχθηκαν τη Γουέστ Χαμ για την 30η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Μια μονομαχία που αρκετοί περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και οι φιλοξενούμενοι φέτος παρουσιάζονται άκρως ανταγωνιστικοί. Αμφότερες οι ομάδες ήθελαν το τρίποντο» της νίκης προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους. Ένα καλό πλασάρισμα στα υψηλά στρώματα της γενικής βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση του Ολντ Τράφορντ βρήκε από το ξεκίνημα τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους. Μπρούνο Φερνάντες και Μέισον Γκρίνγουντ έδειξαν διάθεση να οργανώσουν το παιχνίδι της ομάδας τους. Ο δεύτερος μάλιστα παρουσιάστηκε δραστήριος και στο εκτελεστικό κομμάτι μιας και βρέθηκε ως πρωταγωνιστής σε καλές στιγμές της ομάδας του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από τη πλευρά της η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες παρατάχθηκε στο γήπεδο έχοντας κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς. Τα «Σφυριά» έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Με κύριους εκφραστές στο δημιουργικό κομμάτι τους Μπόουεν και Σούτσεκ οι Λονδρέζοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κινδύνους στην άμυνα της Γιουνάιτεντ. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0. Σημαντικότερη στιγμή στα πρώτα 45′ το σουτ του Γκρίνγουντ στο 37′ με τον Φαμπιάνσκι και το δοκάρι να στερούν από τον Βρετανό το γκολ.

Ο Ντόουσον έδωσε άθελά του τη νίκη στη Γιουνάιτεντ

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που παρουσιάστηκαν περισσότεροι κινητικοί και με διάθεση να πετύχουν το γκολ. Στο 53′ η τύχη τους αντάμειψε με τον Κρεγκ Ντόουσον να ανοίγει το σκορ εις βάρος της ομάδας του. Ο άσσος της Γουέστ Χαμ άθελά του βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι σε κόρνερ του Μπρούνο και αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι.

Το γκολ αυτό δεν κατάφερε να αφυπνίσει τους Λονδρέζους αντιθέτως το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο τέμπο. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ήλεγξαν τη κατάσταση αναζητώντας με σύνεση ένα δεύτερο τέρμα το οποίο θα τελείωνε ουσιαστικά το αποτέλεσμα. Τελικά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με το προβάδισμα των γηπεδούχων να διατηρείται μέχρι το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ