ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η Πάρμα έριξε… αστεράτη «σφαλιάρα» στη Ρόμα! (vid)

Η Ρόμα δε... βλεπόταν και η ψυχωμένη Πάρμα την «καθάρισε» (2-0), κάνοντας μεγάλο βήμα παραμονής, αλλά και πετώντας τους «τζιαλορόσι» εκτός τετράδας.

Η Πάρμα έριξε… αστεράτη «σφαλιάρα» στη Ρόμα! (vid)

Η Ρόμα ήταν «σκιά» του καλού εαυτού της και η Πάρμα της έδωσε μια γερή… σφαλιάρα στα όνειρα της Champions League. Οι «τζιαλομπλου» επικράτησαν των Ρωμαίων με 2-0 κι έδειξαν ότι θα παλέψουν μέχρις εσχάτων για την παραμονή τους στην κατηγορία. Από την άλλη οι «τζιαλορόσι» ήταν κάκιστοι, χωρίς φαντασία και ουσιαστικές ευκαιρίες. Έτσι βρέθηκαν πλέον εκτός τετράδας και μπαίνουν σε μπελάδες ακόμα και για την ευρωπαϊκή συμμετοχή τους την επόμενη σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Βραχυκυκλωμένη» η Ρόμα, το εκμεταλλεύθηκε με το «καλησπέρα» η Πάρμα

Η Ρόμα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 4′. Ο Πελεγκρίνι βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή και πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο, ήταν η Πάρμα αυτή που πήρε προβάδισμα μόλις πέντα λεπτά αργότερα. Ο Μαν νίκησε στη δύναμη τον Μαντσίνι από δεξιά κι έκανε το γύρισμα στον επερχόμενο Μιχάιλα, που με πλασέ έκανε το 1-0!

Το παιχνίδι μετά το γκολ δεν είχε ουσιαστικά καθόλου ρυθμό. Οι «τζιαλορόσι» πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν χώρους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι κλείστηκαν στην άμυνα τους, αφήνοντας την κατοχή και ψάχνοντας την ευκαιρία τους στην κόντρα. Κάπως έτσι κύλησε όλο το υπόλοιπο πρώτο μέρος, με την Πάρμα να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Ο Ερνάνι «τέλειωσε» τη Ρόμα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πιο δυναμικά και η Ρόμα πλησίασε στην ισοφάριση στο 51′. Οι παίκτες του Πάουλο Φονσέκα έφυγαν στην κόντρα, ο Τζέκο βρήκε τον Ελ Σαράουι, αλλά το πλασέ του κόντραρε και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο, όπως και στο πρώτο ημίχρονο, η Πάρμα ήταν αυτή που βρήκε ξανά γκολ. Ο Πελέ έφυγε απέναντι από τον Λόπες και ο Ιμπάνιεθ τον ανέτρεψε εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την άσπρη βούλα. Ο Ερνάνι ήταν εύστοχος στο πέναλτι κι έκανε το 2-0!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η κεφαλιά του Μαντσίνι στο 62΄ πέρασε άουτ. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά και χρειάστηκε να φτάσει το ματς στο 77′ για να γίνει η επόμενη καλή στιγμή. Ο Πέρεθ συνέκλινε και σούταρε δυνατά, αλλά ο Σέπε έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο παιχνίδι, με το 2-0 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Με τη νίκη αυτή η Πάρμα μπήκε ξανά στο κόλπο της παραμονής, φτάνοντας τους 19 βαθμούς σε 27 παιχνίδια, όντας στην 19η και προτελευταία θέση και στο -3 από την Κάλιαρι, που είναι εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Από την άλλη η Ρόμα έμεινε στους 50 βαθμούς έπειτα από 27 αγωνιστικές και βγήκε εκτός τετράδας μετά από καιρό, κινδυνεύοντας πέραν του Champions League να χάσει και την Ευρώπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πάρμα (Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα): Σέπε, Κόντι (82′ Λαουρίνι), Μπάνι, Οσόριο, Πετσέλα, Ερνάνι (72′ Γκράσι), Μπρούγκμαν, Κούρτιτς, Μαν, Μιχάιλα (82′ Καραμό), Πελέ (60′ Τσίρζκι).

Ρόμα (Πάουλο Φονσέκα): Λόπες, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Κουμπουλά (60′ Κριστάντε), Πέρες (60′ Ρέινολντς), Πελεγκρίνι (79′ Μαγιοράλ), Βιγιάρ (79′ Ντιαβαρά), Σπινατσόλα, Πέδρο (60′ Πέρεθ), Ελ Σαράουι, Τζέκο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ