Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
O Λαμέλα το γκολ της χρονιάς με αδιανόητη ραμπόνα (vid)
Premier League

O Λαμέλα το γκολ της χρονιάς με αδιανόητη ραμπόνα (vid)

Ο Έριλ Λαμέλα πέτυχε σίγουρα το γκολ της χρονιάς στην Πρέμιερ Λιγκ ανοίγοντας το σκορ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου με μία ραμπόνα.

14.03.2021 | 19:09

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Τότεναμ στο «Εμιρειτς».

Οι «κανονιέρηδες» από νωρίς ανέλαβαν τον έλεγχο του παιχνιδιού κυκλοφορώντας καλά τη μπάλα. Η Τότεναμ του Μουρίνιο σε ένα ακόμη ντέρμπι είχε επιλέξει να περιμένει τον αντίπαλο στο δικό της μισό.

Έτσι, η Άρσεναλ έκανε την πρώτη μεγάλη της ευκαιρία με το δοκάρι του Σμιθ Ρόου μετά από μακρινό σουτ στο 16ο λεπτό. Οι «πετεινοί» άρχισαν να ισορροπούν λίγο το παιχνίδι αλλά πάσχιζαν να τα βγάλουν πέρα με το αντίπαλο πρέσινγκ.

Όσο κυλούσε το ματς, η Τότεναμ κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο. Ωστόσο, δυσκολευόταν να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «κανονιέρηδων». Ωστόσο, στο 34ο λεπτό, ο Έρικ Λαμέλα σόκαρε τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το γκολ της χρονιάς με ραμπόνα. Ειδικότερα, χωρίς να το σκεφτεί και με τη μπάλα στρωμένη μπροστά του, πέτυχε το 1-0 με ένα γκολ όνειρο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version