ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Η Ρεάλ παρέδωσε μαθήματα ιστορίας στην Αταλάντα (vid)

H πολυνίκης του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ Μαδρίτης, νίκησε για 2η φορά την Αταλάντα - αυτή τη φορά με 3-1 αποκλείοντας την από τη φάση των «16».

Η Ρεάλ παρέδωσε μαθήματα ιστορίας στην Αταλάντα (vid)

Στη ρεβάνς του 1-0 επί ιταλικού εδάφους, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Αταλάντα στο στάδιο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από 3 χρόνια, η Ρεάλ επέστρεψε στα προημιτελικά της διοργάνωσης καθώς ντούμπλαρε τις νίκες της. Ειδικότερα, οι Μαδριλένοι διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα του 1ου αγώνα και νίκησαν με 3-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Η Αταλάντα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού επέλεξε να δώσει τη μπάλα στην αντίπαλο της, ασκώντας πρέσινγκ ψηλά. Έτσι, δεν κινδύνευε αλλά ούτε απειλούσε την εστία του Κουρτουά

Οι «μερένχες» απείλησαν για πρώτη φορά στο ματς στο 27ο λεπτό. Ο Βινίσιους ξεκίνησε και τελείωσε την κόντρα επίθεση αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση, όπως θα ήθελε.

Η «βασίλισσα» είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας και δεν κινδύνευε καθόλου. Κάπως έτσι, φτάσαμε στο 34ο λεπτό και το 1-0 για τη Ρεάλ. Ειδικότερα, ένα τραγικό λάθος του Σπορτιέλο έφερε τη μπάλα στα πόδια του Μόντριτς, ο οποίος πάσαρε για τον Μπενζεμά. Ο Γάλλος είχε εύκολο έργο για να ανοίξει το σκορ και να πετύχει το 5ο του φετινό γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βινίσιους «πονοκέφαλος» για την Αταλάντα

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0. Ο Βινίσιους για μία ακόμη φορά βγήκε στην κόντρα και αφού πέρασε 3 αντιπάλους τα «έκανε θάλασσα» στο τελείωμα.

Ο Βινίσιους δημιουργούσε τεράστιους μπελάδες με την ταχύτητά του. Έτσι, μετά από ένα ακόμη λάθος της Αταλάντα κέρδισε πέναλτι στο 60ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ευστόχησε για το 2-0.

Η πρώτη καλή ευκαιρία των «μπεργκαμάσκι» ήρθε στο 67ο λεπτό, με τον Κουρτουά να νικάει τον Ζαπάτα. Η ομάδα του Ζιντάν απάντησε με κεφαλιά του Μπενζεμά ένα λεπτό αργότερα και απόκρουση του Σπορτιέλο.

Η Αταλάντα είχε ξυπνήσει αλλά ήταν πια αργά. Παράλληλα, ερχόταν αντιμέτωπη με τον Κουρτουά, ο οποίος εξουδετέρωσε μία ακόμη προσπάθεια του Ζαπάτα στο 76ο λεπτό.

H ομάδα του Γκασπερίνι κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στο 83ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ του Μουριέλ. Ωστόσο, οι ελπίδες τους γκρεμίστηκαν 1 λεπτό αργότερα. Οι Μαδριλένοι εκμεταλλεύτηκαν τα τεράστια κενά πίσω και με τον Ασένσιο αύξησαν το δείκτη του σκορ στο 3-1.

Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε η πρόκριση της Ρεάλ στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ