Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέχρι να πεις “Μέσι” έχει ήδη σκοράρει!
Μπαρτσελόνα

Μέχρι να πεις “Μέσι” έχει ήδη σκοράρει!

Ακόμη ένα απίθανο στατιστικό στοιχείο έχει καταγράψει ο Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της θητείας του στην Μπαρτσελόνα, όπως έγινε γνωστό.

17.03.2021 | 16:21

Και τι δεν έχουμε δει από τον Λιονέλ Μέσι όλα αυτά τα χρόνια. Αν τα βάλουμε κάτω να τα μετρήσουμε θα χάσουμε το… μέτρημα. Θέλετε γκολ; Ασίστ; Στιγμές μαγείας;

Θέλετε ρεκόρ; Θέλετε ατομικές ή συλλογικές διακρίσεις; Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές του Αργεντινού σούπερ σταρ όλα αυτά τα χρόνια! Εσχάτως ο “Λέο” έφτασε σε συμμετοχές τον Τσάβι. Ένα νούμερο που πριν μερικά χρόνια φαινόταν αδιανόητο.

Πλέον ο επιθετικός της “Μπάρτσα” θέλει ακόμη μία συμμετοχή, ώστε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος στην ιστορία του συλλόγου που έχει φορέσει τόσες πολλές φορές τη φανέλα του. Εκτός από αυτό ο Μέσι είναι εκείνος που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα με τα περισσότερα γκολ.

Οπότε πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να πει ότι πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη που έχει περάσει από την ισπανική ομάδα και αυτοί να είναι δύο πολύ σημαντικοί λόγοι!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το κατάφερε ΚΑΙ αυτό ο Λιονέλ Μέσι!

Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινάει ο Λιονέλ Μέσι. Εκεί που σταματάνε τα τρελά στατιστικά του στοιχεία ή τα ρεκόρ του ξεκινάει το… χάος! Ο Αργεντινός μετά από ένα “μουδιασμένο” -για τα δικά του κυβικά- ξεκίνημα , δείχνει όσο περνάει ο καιρός ότι πατάει ολοένα και καλύτερα στα πόδια του.

Κάτι που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο εντός αγωνιστικού χώρου. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα… τρελό στατιστικό στοιχείο, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ. Ο Μέσι βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα επί 17 συναπτά έτη.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα, που μόνο μικρό δεν το λες, έχει πετύχει τόσα γκολ, όπου κατά γενικό Μ.Ο, πανηγυρίζει ή σερβίρει κάποιο γκολ, κάθε 66 λεπτά! Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε!

Ένα στατιστικό στοιχείο που δείχνει, όπως και άλλα, την ποιότητα και την σπουδαιότητα αυτού του παίκτη!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version