ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πογκμπά επέστρεψε και μας γέμισε με highlights (vid)

Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και κουβάλησε τη Γιουνάιτεντ μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πογκμπά επέστρεψε και μας γέμισε με highlights (vid)

Ο Πολ Πογκμπά έχει αποδείξει φέτος ότι όταν είναι υγιής μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του. Αυτό επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Μίλαν. Ειδικότερα, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μετά από 10 χαμένα παιχνίδια λόγω τραυματισμού στο δικέφαλο επέστρεψε στην ενεργό δράση.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ τον χρησιμοποίησε με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, αντικαθιστώντας τον Ράσφορντ που αποκόμισε ένα μικροτραυματισμό. Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ τον χρησιμοποίησε ως αριστερό εξτρέμ σε σύστημα 4-2-3-1. Σε αυτή τη θέση άλλωστε έχει αγωνιστεί πολλές φορές φέτος για να χωρέσει στην ίδια 11αδα με τον Μπρούνο.

Ο Γάλλος μέσος τα πήγε εξαιρετικά. Ειδικότερα, αρχικά πέτυχε το γκολ πρόκρισης για την ομάδα του στο 49ο λεπτό. Στη συνέχεια λειτούργησε εξαιρετικά τόσο στα επιθετικά του καθήκοντα όσο και στα ανασταλτικά. Συγκεκριμένα, ήταν ο πιο απειλητικός παίκτης της ομάδας καθώς αναμείχθηκε στα περισσότερα σουτ παρόλο που μπήκε στο 2ο ημίχρονο.

Για την ακρίβεια μέτρησε 3 σουτ ενώ δημιούργησε και 2 ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Οι επαφές και τα κοντρόλ του ήταν μαγικά ενώ έδινε συνεχώς βοήθειες στον Λουκ Σο όταν χρειαζόταν.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Ο Πογκμπά δε μποούσε να παίξει περισσότερα από 45 λεπτά

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοσή του Πογκμπά. Παράλληλα, εξήγησε για ποιο λόγο αντικατέστησε τον Ράσφορντ.

«Ο Πολ δούλεψε πολύ σκληρά αλλά όταν παίζεις ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό και μπορείς να δεις τι χρειάζεται. Δε μπορούσε να παίξει περισσότερο από 45 λεπτά και θα βελτιωθεί. Είναι μεγάλη ώθηση για μας για το υπόλοιπο της σεζόν διότι τα αγόρια τα έχουν πάει φανταστικά χωρίς τον Πολ. Ωστόσο γνωρίζουμε τις ικανότητες του Πολ. Ο Ράσφορντ είχε ένα μικρό σπασμό και δε μπορούσαμε να ρισκάρουμε μαζί του. Ελπίζουμε ότι δεν θα έχει κάτι ανησυχητικό».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ