Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίνγκαρντ και Γουέστ Χαμ κάνουν ό,τι θέλουν την Άρσεναλ (vid)
Premier League

Λίνγκαρντ και Γουέστ Χαμ κάνουν ό,τι θέλουν την Άρσεναλ (vid)

Η Γουέστ Χαμ παρουσιάζεται εξαιρετική για την ώρα στο λονδρέζικο ντέρμπι καθώς προηγείται με 3-0 της κάκιστης στην άμυνα της Άρσεναλ.

21.03.2021 | 17:30

Το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στις Γουέστ Χαμ και Άρσεναλ μέχρι ώρας έχει μόνο μία ομάδα στο γήπεδο. Τα «Σφυριά» παρουσιάζονται εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο κάνοντας πολύ δύσκολη της αποστολή της ομάδας του Μίκελ Αρτέτα. Η Γουέστ Χαμ αυτή την ώρα προηγείται με 3-0 στο σκορ χάρις τα τέρματα των Λίνγκαρντ,Μπόουεν και Σούτσεκ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 15′ πήρε το… όπλο του και τιμώρησε την άμυνα των «Κανονιέρηδων». Ο Αντόνιο πάσαρε τη κατάλληλη στιγμή στον Λίνγκαρντ και αυτός με εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ για τη Γουέστ Χαμ. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν και πάλι δίχτυα αυτή τη φορά με δράστη τον Μπόουεν. Ο χορός των γκολ για τους γηπεδούχους δε σταματά με τον Σούτσεκ στο 32′ να κάνει το 3-0.

Δείτε την γκολάρα του Τζέσι Λίνγκαρντ

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version