ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Μπαρτσελόνα βγαλμένη από το playstation στο Ανοέτα (vid)

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση διαλύοντας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στη Βασκονία με το χορταστικό 6-1. Πρωταγωνιστές Μέσι και Ντεστ.

Μπαρτσελόνα βγαλμένη από το playstation στο Ανοέτα (vid)

Έχοντας μάθει το αποτέλεσμα του Wanda Metropolitano και τη νίκη της Ατλέτικο επί της Αλαβές, η Μπαρτσελόνα ήξερε πως δεν είχε περιθώρια απώλειας. Οι Καταλανοί απόψε φιλοξενήθηκαν στην έδρα της εξαιρετικής φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ. Μια αναμέτρηση που βρήκε τους «μπλαουγκράνα» να έρχονται με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα εντός Ισπανίας. Όλα αυτά την ώρα που ο απόλυτος σταρ των Καταλανών έφθανε τις 768 συμμετοχές με την αγαπημένη του ομάδα, νούμερο που του χαρίζει τον θρόνο του συλλόγου.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας αμυντικούς προσανατολισμούς. Αυτό μοιραία οδήγησε την Μπαρτσελόνα να κάνει το δικό της παιχνίδι. Κατοχή της μπάλας, κοντινές πάσες και υπομονή μέχρι να ανοίξει η αντίπαλη άμυνα. Οι Βάσκοι ωστόσο ήξεραν πως με σωστές τοποθετήσεις θα είχαν τις ευκαιρίες τους στις αντεπιθέσεις. Έτσι σε μία από αυτές λίγο έλειψαν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Ισάκ στο 24′ πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε τον ελιγμό όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον τερ Στέγκεν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Από εκείνο το σημείο η Μπαρτσελόνα έδειξε να ξυπνάει και να γίνεται περισσότερο απειλητική. Μέσι και Γκριεζμάν γύρισαν πίσω, κυκλοφόρησαν σωστά τη μπάλα και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για το πρώτο γκολ του αγώνα. Στο 37′ οι φιλοξενούμενοι αναπτύχθηκαν με ταχύτητα μπαίνοντας από τα αριστερά στην μεγάλη περιοχή. Ο Ντεμπελέ στην πρώτη προσπάθεια νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Σοσιεδάδ, Άλεξ Ρεμίρο. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη κλάσματα του δευτερολέπτου μετά με τον Αντουάν Γκριεζμάν να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Γκολ για τον Γάλλο φορ ανήμερα των γενεθλίων του κόντρα στην πρώην ομάδα του. Σοσιεδάδ Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα έχοντας το προβάδισμα έδειξε να απελευθερώνεται. Έτσι έξι λεπτά αργότερα οι Καταλανοί δεν άφησαν να πάει χαμένη η επόμενη ευκαιρία. Ο Μέσι πάσαρε ιδανικά στον Ντεστ και ο προωθημένος Αμερικανός μπακ πλάσαρε σωστά κάνοντας το 0-2. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Συνεχίστηκε η καταιγίδα Μπαρτσελόνα

Στο δεύτερο ημίχρονο μία ήταν η ομάδα που εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα με τους Καταλανούς να σκορπούν τους αντιπάλους τους στους πέντε ανέμους. Η αρχή στην επανάληψη έγινε στο 53′ με πρωταγωνιστή ξανά τον Ντεστ. Ο Αμερικανός πάτησε ξανά περιοχή και με προβολή μετουσίωσε την πάσα του Άλμπα σε όμορφη ασίστ. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Λιονέλ Μέσι να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς.

Ο Αργεντινός πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα ολοκληρώνοντας την όμορφη προσπάθεια του Μπούσκετς. Ο χορός των γκολ από πλευράς Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε, με τον Ντεμπελέ στο 71′ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε στο 77′ να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Μπαρενετσέα. H Μπαρτσελόνα ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 89′ οι Καταλανοί διαμόρφωσαν το τελικό 6-1 με σκόρερ ξανά τον Λιονέλ Μέσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ