Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γκριεζμάν: «Ο Κούμαν… πρέπει να κεράσει όσα πιούμε σήμερα»
Μπαρτσελόνα

Γκριεζμάν: «Ο Κούμαν… πρέπει να κεράσει όσα πιούμε σήμερα»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ ζήτησε από τον Κούμαν να... κεράσει λόγω της νίκης1

22.03.2021 | 00:28

Στην Μπαρτσελόνα… μπορούν να περάσουν μια ήσυχη βραδιά, μετά την μεγάλη τους νίκη επί της Σοσιεδάδ με 6-1! Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν συνεχίζει την ανοδική της πορεία και δείχνει πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση της Λα Λίγκα.

Ο Μέσι και η παρέα του δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους τους και… με μαγική εμφάνιση, πήραν μια σημαντική νίκη. Ο Αντουάν Γκριεζμάν ήταν αυτός που… έδωσε το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, κόντρα στην πρώην του ομάδα. Ο Γάλλος δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μιλώντας μετά το τέλος του ματς, αναφέρθηκε στον Ντεστ και στο κέρασμε που χρωστάει ο προπονητής του!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

«Ο Ντεστ ήταν εκπληκτικός. Όλοι στην Μπαρτσελόνα πρέπει να… σκοράρουν.  Κάθε παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ πρέπει να έχει πάντα καθαρό μυαλό όταν παίζει και να μπορεί να κάνει την διαφορά σε αυτόν τον σύλλογο. Είμαστε όλοι ένα γκρουπ και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο εγώ προσωπικά, είναι το να βρίσκομαι στο γήπεδο και να βοηθάω την ομάδα. Πάντως πρέπει να πω πως κανονικά ο Κούμαν πρέπει να κεράσει ότι πιούμε σήμερα. Το αξίζουμε μετά την δουλειά που έχουμε ρίξει τον τελευταίο καιρό», είπε ο επιθετικός των Καταλανών.

Από την άλλη και ο προπονητής των Μπαλουγκράνα… ήταν απόλυτα ευχαριστημένος μετά από αυτήν την εμφάνιση των παικτών του!

«Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Το πιο θετικό είναι η αγωνιστική μας εικόνα, αποδείξαμε πως μπορούμε να πάμε για… όλα. Αλλάξαμε πολλά σε σχέση με πέρυσι. Σίγουρα όταν έρχεται ένας νέος κόουτς σε μια ομάδα, τότε χρειάζεται χρόνος», ανέφερε ο Κούμαν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version