ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Ο Χάαλαντ απάντησε ιδανικά στις συγκρίσεις με Μέσι-Κριστιάνο

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σε ηλικία 20 ετών έχει καταφέρει περισσότερα από ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι στην ηλικία. Ενδεικτικό είναι ότι πρόλαβε να σκοράρει 20 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 14 συμμετοχές στη διοργάνωση. Ο Αργεντίνος το είχε πετύχει αυτό σε 40 παιχνίδια ενώ ο Πορτογάλος μετά από 53 εμφανίσεις. Τη […]

Ο Χάαλαντ απάντησε ιδανικά στις συγκρίσεις με Μέσι-Κριστιάνο

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σε ηλικία 20 ετών έχει καταφέρει περισσότερα από ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι στην ηλικία. Ενδεικτικό είναι ότι πρόλαβε να σκοράρει 20 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 14 συμμετοχές στη διοργάνωση. Ο Αργεντίνος το είχε πετύχει αυτό σε 40 παιχνίδια ενώ ο Πορτογάλος μετά από 53 εμφανίσεις.

Τη φετινή σεζόν, μάλιστα, ο Νορβηγός έχει πετύχει περισσότερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις από τους 2 σταρ της Γιουβέντους και της Μπαρτσελόνα. Ειδικότερα, μετράει 33 γκολ. 4 περισσότερα, δηλαδή, από τον Μέσι και 3 παραπάνω από τον Κριστιάνιο.

Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει ταπεινός και με τις δηλώσεις του δείχνει ότι είναι προσγειωμένος. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η απάντησή του σε ερώτηση για τη σύγκριση του με τον Κριστιάνο και τον Μέσι.

«Σκέφτομαι μόνο τον εαυτό μου. Προσπαθώ να βελτιώνω κάθε μέρα το παιχνίδι μου. Δε χρειάζεται να μιλήσω για τον Μέσι και τον Ρονάλντο, ίσως τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Χρειάζεται να κάνω ακόμα πολλά για να τους φτάσω» είπε στην Daglabet

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Χάαλαντ

Χάαλαντ: «Ήμουν λάθος και απολογούμαι»!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε για την αντίδρασή του στο ματς με την Κολωνία, παραδέχτηκε ότι ήταν τσαντισμένος και απολογήθηκε για το λάθος του.

Ο Χάαλαντ είχε πολλά νεύρα στο φινάλε της αναμέτρησης με την Κολωνία και η κάμερα τον έπιασε εμφανώς τσαντισμένο. Τα «γαλλικά» και η αντίδρασή του έγιναν αμέσως αντικείμενο σχολιασμού και το βίντε με τον εκνυερισμένο Νορβηγό έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Δύο μέρες μετά, ψύχραιμος και εμφανώς πιο συνειδητοποιημένος μίλησε για το συγκεκριμένο σκηνικό.

Ο σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ εξήγησε και παραδέχτηκε το λάθος του. Μίλησε για την αντίδρασή του που θα έπρεπε να ήταν διαφορετική και απολογήθηκε που δεν κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό του. Συγκεκριμένα, ο Χάαλαντ ανέφερε: «Ήμουν πραγματικά πολύ τσαντισμένος μετά το παιχνίδι. Είχα μία πολύ λανθασμένη αντίδραση από τα νεύρα μου. Πέταξα την εμφάνισή μου σε αυτόν που μου τη ζήτησε. Απολογούμαι για αυτό. Ήταν λάθος. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ για ήμουν πολύ τσαντισμένος».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ