Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Περιζήτητος ο Οριγκί – Και η Ίντερ στο παιχνίδι
Λίβερπουλ

Περιζήτητος ο Οριγκί – Και η Ίντερ στο παιχνίδι

Και που να έπαιζε κιόλας! Ο Ντιβόκ Οριγκί βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων της Λίβερπουλ όμως το όνομά του συνεχίζει να πουλάει στην αγορά.

24.03.2021 | 22:29

Ποιος είπε πως όταν ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο περιθώριο δεν έχει πέραση; Ο Ντιβόκ Οριγκί έρχεται να βάλει τα… γυαλιά σε όσους πιστεύουν κάτι τέτοιο. Ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται σταθερά στον… πάγο στο Λίβερπουλ ωστόσο βλέπει τις μετοχές του να παραμένουν σε πολύ καλό επίπεδο.

Οι «Κόκκινοι» συνειδητά έχουν τον έμπειρο φορ μεταξύ πάγκου και εξέδρας. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας, Γιούργκεν Κλοπ έχει κατασταλάξει στην τετράδα Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο και Ζότα. Αυτοί εναλλάσσονται σε κάθε παιχνίδι με τον Οριγκί να τους βλέπει φορώντας πάντοτε τη φόρμα του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Η σχέση του Βέλγου με τη Λίβερπουλ μόνο υγεία δεν αποπνέει. Η μόνη λύση είναι το διαζύγιο, η αποχώρηση του 25χρονου και η συνέχεια της καριέρας του σε μια ομάδα στην οποία θα υπολογίζεται. Πιθανότατα ο Οριγκί διανύει τους τελευταίους μήνες παρουσίας του στη Λίβερπουλ. Το συμβόλαιο του με τους «Κόκκινους» τυπικά ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κόντε θέλει τον Οριγκί στο Μιλάνο

Η ζήτηση ωστόσο στο πρόσωπό του προς έκπληξη πολλών είναι μεγάλη. Πριν λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως το όνομά του έχει τοποθετηθεί στη μεταγραφική λίστα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Αυτή όμως δεν είναι η μόνη μεγάλη ομάδα που ενδιαφέρεται να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Σύμφωνα με το CalcioMercato στο παιχνίδι της διεκδίκησης των δικαιωμάτων του Βέλγου επιθετικού προστίθεται και η Ίντερ. Οι πρωτοπόροι του ιταλικού πρωταθλήματος επιθυμούν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή προσθέτοντας ακόμη μία λύση. Έναν ποδοσφαιριστή πίσω από τους Λουκάκου και Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο Οριγκί σύμφωνα με τους Ιταλούς διαθέτει στοιχεία που γοητεύουν τον τεχνικό των Μιλανέζων, Αντόνιο Κόντε. Η Ίντερ την επόμενη σεζόν θέλει εκτός από τις διοργανώσεις εντός συνόρων να πραγματοποιήσει και μια γεμάτη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει το ρόστερ να έχει αρκετές επιλογές σε όλες τις γραμμές.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version