Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βλέπει «ευκαιρία» στον Ικάρντι η Ρόμα!
Παρί Σεν Ζερμέν

Βλέπει «ευκαιρία» στον Ικάρντι η Ρόμα!

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρόμα τον έχει βάλει στο μάτι για το καλοκαίρι.

24.03.2021 | 13:59

Η καριέρα του Μάουρο Ικάρντι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο. Ο Αργεντινός, αν και το καλοκαίρι αποφασίστηκε να παραμείνει στο Παρίσι, και οι πρωταθλητές Γαλλίας έδωσαν τα χρήματα για να τον αγοράσουν από την Ίντερ, φαίνεται ότι δεν ταιριάζει με τα θέλω του συλλόγου και μετά τον Τούχελ δεν είναι σε πρώτο πλάνο ούτε από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Κάπου εκεί βλέπει την ευκαιρία της η Ρόμα.

Οι Ρωμαίοι ψάχνουν εδώ και καιρό τον επόμενο βασικό τους σέντερ φορ. Ο Τζέκο είναι σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία. Έχει υψηλό κασέ και φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα. Εξάλλου, ήδη στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους βρέθηκε κοντά στην έξοδο και στις λεπτομέρειες χάλασαν οι μεταγραφές του. Και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται πλέον ανοιχτός να αποχωρήσει από το σύλλογο μιας και οι σχέσεις του με την ομάδα δεν είναι πλέον και οι καλύτερες.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Δανεικός με οψιόν ο Ικάρντι και βλέπουμε

Στη Ρόμα έχουν οργανώσει ήδη το πλάνο τους για τον Μάουρο Ικάρντι. Οι Ιταλοί ξέρουν ότι στην Παρί δεν καίγονται για τον ποδοσφαιριστή μιας και δεν είναι βασικός ενώ και το συμβόλαιό του και η επένδυση που έγινε για αυτόν παραπέμπουν σε μία τέτοια κατηγορία ποδοσφαιριστή. Κάπως έτσι, η φόρμουλα που έχουν στο μυαλό τους μοιάζει με τον τρόπο που η Παρί πήρε τον Ικάρντι στο Παρίσι. Θέλουν τον Ικάρντι δανεικό, κάτι που η Παρί μάλλον θέλει κι εκείνη και μάλιστα θα ορίσουν τιμή αγοράς του ποδοσφαιριστή για το καλοκαίρι του 2022. Σε αυτό το κομμάτι θα υπάρξει διαπραγμάτευση μέχρι οι δύο ομάδες να συμφωνήσουν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version