Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Κλείνει» Αντρέ Σίλβα η Μπαρτσελόνα και… άμεσα!
Μπαρτσελόνα

«Κλείνει» Αντρέ Σίλβα η Μπαρτσελόνα και… άμεσα!

Ο Αντρέ Σίλβα είναι ο μεγαλύτερος στόχος της Μπαρτσελόνα και του Κούμαν τη δεδομένη χρονική περίοδο όπως επισημαίνουν ρεπορτάζ του καταλανικού Τύπου.

25.03.2021 | 17:13

Αντρέ Σίλβα ακούνε στη Μπαρτσελόνα και ηχούν οι… καμπάνες γιορτινά. Οι «μπλαουγκράνα» είναι στο κυνήγι του επιθετικού της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι. Ο Κούμαν είπε ότι θα αλλάξει τη Μπαρτσελόνα και το εννοούσε. Ο Λαπόρτα έχει δώσει το «πράσινο φως» και όλα αναμένεται να αλλάξουν.

Οι Καταλανοί θα γυρίσουν σελίδα και θα χτίσουν μία νέα ομάδα. Από την αρχή. Νέο… λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια θα αποτελέσει σύμφωνα με ρεπορτάζ και ο Αντρέ Σίλβα. Ο στράικερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης αποτελεί έναν από τους διακαείς πόθους του Κούμαν για την επίθεση της Μπαρτσελόνα. Θεωρεί ότι έχει την απαραίτητη ποιότητα και θα έχει την ιδανική εξέλιξη για να γίνει το άλφα και το ωμέγα της επίθεσης της ομάδας.

Και όχι άδικα. Ο Πορτογάλος άσος με τα 21 του γκολ σε 24 παιχνίδια στη Μπουντεσλίγκα αποτελεί ένα από τα πιο… καυτά πιστόλια των ευρωπαϊκών γηπέδων. Στα 25 του έχει καταφέρει να χτίσει ένα σπουδαίο όνομα και να βρίσκεται ψηλά στη λίστα πολλών ομάδων της Ευρώπης.

Η αξία του κυμαίνεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ, ποσό διόλου απαγορευτικό για τη Μπαρτσελόνα. Και ειδικά για το διαθέσιμο μπάτζετ που έχει «υποσχεθεί» ο Λαπόρτα.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube

«Κλειδώνει» και του Γκαρσία στους Καταλανούς Αντρέ Σίλβα

Ο 19χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί κορυφαίο στόχο των «μπλαουγκράνα» για την αμυντική γραμμή τους και ανέβασε την πρόταση της κοντά στα 25 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του. Με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμφωνία πενταετούς συμβολαίου μεταξύ των δυο πλευρών.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος απέρριψε ξανά την πρόταση του αγγλικού συλλόγου για νέο συμβόλαιο. Κι αυτό γιατί έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Καταλονίας. Ο Γκαρσία, ο οποίος γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και αποτελεί «προϊόν» της φημισμένης ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, εντάχθηκε το 2017 στο δυναμικό των «σίτιζενς», ενώ την περίοδο 2019-20 έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ. ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν  ν ν ν ν ν ν  ν ν ν ν ν ν ν ν ν ν  ν ν ν 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version