ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τεράστια νίκη η Άλκμααρ με «clutch» Παυλίδη και όνειρα για Champions League! (vid)
Λάρισα… εμπιστευτικό με Χρήστο Παπαδόπουλο να «οργώνει» την Ιταλία (vid)
Από την Premier League στον Παναθηναϊκό: Έκλεισε Μπάλντοκ το «τριφύλλι»!
«Τορπίλισε» τη Βιγιαρεάλ ο εορτάζων Δουβίκας και έσωσε τη Θέλτα! (vid)
Έδωσε δικαιώματα η Μίλαν, ατσαλάκωτη η Τζένοα στο «Σαν Σίρο» με ντεμπούτο Παπαδόπουλου (vid)
Ξέφρενο πάρτι στη Φρανκφούρτη η Λεβερκούζεν εν τη απουσία του Τσάμπι Αλόνσο! (vid)
Η Λίβερπουλ καθάρισε σαν (πασχαλινό) αυγό την Τότεναμ! (vid)
Σώζει τα προσχήματα η Τότεναμ στο «Άνφιλντ» με Σον και Ριτσάρλισον (vid)
Μαγική ΓΚΟΛΑΡΑ από τον Έλιοτ και 4-0 η Λίβερπουλ! (vid)
Τέλος η ατυχία και η αστοχία για τον Σαλάχ: Σκόραρε κόντρα στην Τότεναμ! (vid)
Μαγική προσπάθεια από Σαλάχ: Το δοκάρι του στέρησε το γκολ της σεζόν! (vid)
Κιν εναντίον Χάαλαντ «Σαν κακομαθημένο παιδί κάνει…»
Τέρι χαλάρωσε: «Η δικιά μου Τσέλσι συγκρίνεται εύκολα με τους… αήττητους της Άρσεναλ»
Έκρυψε την μπάλα η Τσέλσι και έβγαλε… γούστα με «πεντάρα»! (vid)
Ο Τούχελ… δίκασε την Μπάγερν: «Έψαχνε εδώ και καιρό νέο προπονητή!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Η Γιουβέντους κοιτάζει το μέλλον κι έχει στόχους!

Η Γιουβέντους βλέπει την φετινή σεζόν να εξελίσσεται σε παταγώδη αποτυχία και ήδη χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν με σκοπό να κυριαρχήσει.

Η Γιουβέντους κοιτάζει το μέλλον κι έχει στόχους!

Η φετινή σεζόν για τη Γιουβέντους τείνει να εξελιχθεί σ’ έναν «εφιάλτη» άνευ προηγουμένου. Τουλάχιστον σε σχέση με τα όσα γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Στο Champions League η «Γηραιά Κυρία» είδε την Πόρτο να την πετάει εκτός από τους «16». Δεύτερη σερί σεζόν που αποκλείεται σε αυτή τη φάση και τρίτη συνολικά που δεν προχωράει πέρα από τα προημιτελικά. Ωστόσο, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου η ομάδα του Τορίνο βλέπει το σερί των εννιά συνεχόμενων τίτλων της να «σπάει» φέτος. Μόνο με θαύμα ουσιαστικά μπορεί να ανατρέψει το -10 από την πρωτοπόρο Ίντερ.

Έτσι, στις τάξεις της ιταλικής ομάδας αποφάσισαν να ξεκινήσουν το χτίσιμο της νέας σεζόν. Να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα μπορέσει να κυριαρχήσει ξανά. Η «Tuttosport» φέρνει στο προσκήνιο τα ονόματα που έχουν μπει στο στόχαστρο της Γιουβέντους και πραγματικά… ζαλίζουν. Πρώτος στόχος της «Γηραιάς Κυρίας» είναι ο Ζοάο Φέλιξ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός δεν έχει δικαιολογήσει ακόμα τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί για εκείνον στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Βέβαια οι «ροχιμπλάνκος» τον πιστεύουν ακόμη δεδομένου ότι είναι μόλις 21 ετών. Οπότε, δύσκολα θα συναινέσουν σε μια ενδεχόμενη πώληση του. Τουλάχιστον όχι χωρίς να χρυσοπληρωθούν, κάτι που η Γιούβε δεν μπορεί να κάνει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Φέλιξ Γιουβέντους

Οι πιο… βατοί στόχοι της Γιουβέντους

Ωστόσο, ο Φάμπιο Παρατίτσι έχει κι άλλους παίκτες στο στόχαστρο. Το όνομα του Μάουρο Ικάρντι βρίσκεται εδώ και χρόνια στα ραντάρ της Γιουβέντους και φέτος είναι η ευκαιρία της. Ο Αργεντινός φορ δεν περνάει καλά στην Παρί Σεν Ζερμέν και σκέφτεται την επιστροφή στην Ιταλία. Παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του Ίσκο, που αναμένεται να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι. Ο Ισπανός είναι επίσης ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται για αρκετά χρόνια στο στόχαστρο του ιταλικού συλλόγου και τώρα ενδέχεται να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθεί.

Τέλος, υπάρχει στην κουβέντα και το όνομα του Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα, αλλά και του Γκάμπριελ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι. Βέβαια, όλα στη Γιουβέντους αναμένεται να κριθούν από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το μέλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ μόνο σίγουρο δεν είναι για μετά το καλοκαίρι. Ήδη έχει αναπτυχθεί φημολογία που τον θέλει να επιθυμεί την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε στις τάξεις της «Γηραιάς Κυρίας» θέλουν να τον κρατήσουν ευχαριστημένο για να τον πείσουν να μείνει στο Τορίνο γι’ άλλη μια σεζόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ