ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Ο βασιλιάς Αγκουέρο φεύγει, ζήτω ο νέος βασιλιάς Χάαλαντ!

Ο Κουν Αγκουέρο θα αποτελέσει παρελθόν από τη Μάντσεστερ Σίτι και οι Πολίτες ετοιμάζουν να πυροδοτήσουν τη βόμβα Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο βασιλιάς Αγκουέρο φεύγει, ζήτω ο νέος βασιλιάς Χάαλαντ!

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Κουν Αγκουέρο από την ίδια τη Μάντσεστερ Σίτι, ένας πολύ μεγάλος κύκλος κλείνει για την ομάδα. Ο Αργεντινός ήταν ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής των Πολιτών για δέκα ολόκληρα χρόνια και αφήνει πίσω του ένα τεράστιο κενό και μία ακόμα μεγαλύτερη κληρονομιά. Ένα κενό που θα πρέπει να καλύψει η Σίτι με όποιον παίκτη επιλέξει και μία κληρονομιά που θα πρέπει να σηκώσει το βάρος της ο εκλεκτός του Πεπ Γκουαρντιόλα. Αυτός που φαίνεται να είναι ο εκλεκτός πάντως, δείχνει ικανός για τα πάντα. Και δεν είναι άλλος από τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Το ESPN ενημέρωσε προ ολίγων ημερών ότι η Ντόρμουντ πουλάει τον Χάαλαντ μόνο με 180 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό σίγουρα είναι ένα εμπόδιο για τη Σίτι αλλά και για όποιον θέλει τον Νορβηγό. Παρόλα αυτα, οι Πολίτες δείχνουν αποφασισμένοι. Το γεγονός ότι άφησαν τον Αγκουέρο να φύγει και μάλιστα χωρίς να πληρωθούν για αυτό, δείχνει ότι έρχεται μεγάλη κίνηση. Και βάσει του ρεπορτάζ από την Αγγλία, αυτή είναι ο Χάαλαντ. Όσο ακριβά κι αν τον κοστολογεί η Ντόρμτουντ.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Ο βασιλιάς Αγκουέρο φεύγει, ζήτω ο νέος βασιλιάς Χάαλαντ!

Έρχεται με ηγεμονικό συμβόλαιο ο Χάαλαντ

Εξάλλου, η Μάντσεστερ Σίτι σκοπεύει να δώσει και ηγεμονικό συμβόλαιο στο παιδί θαύμα των Βεστφαλών. Όπως αναφέριε η «Sun», ο Χάαλαντ θα γίνει «πολίτης» και μάλιστα ο πιο ακριβοπληρωμένος, μιας και ο μισθός του θα αγγίζει τα 33 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ποσό που κανείς άλλος στο Νησί δεν παίρνει.

Η Σίτι ετοιμάζει τα όπλα της και καταστρώνει το πλάνο απόκτησης Χάαλαντ. Το σίγουρο είναι ότι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον θέλει πολύ και το κενό του Αγκουέρο χρειάζεται μία μεταγραφή τέτοιου βελινεκούς για να καλυφθεί. Βέβαια, σημειώνεται ότι η Σίτι δεν παίζει μόνη της σε αυτό το παιχνίδι καθώς και η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει όσο τίποτα τον ποδοσφαιριστή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ