ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Telegraph: “Σίτι και Ρεάλ θα σφαχτούν για Χάαλαντ”

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει το επερχόμενο καλοκαίρι για χάρη του Έρλινγκ Χάαλαντ, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα "Telegraph".

Telegraph: “Σίτι και Ρεάλ θα σφαχτούν για Χάαλαντ”

Το ένα γκολ μετά το άλλο σημειώνει φέτος ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο πιτσιρικάς δεν μεγάλωσε απότομα. Απλά μεγαλώνει εβδομάδα με την εβδομάδα το όνομά του.  Στην Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι μόλις ένα χρόνο και κάτι… ψιλά.

Αλλά ήδη έχει προλάβει να κάνει μερικά ρεκόρ μαζί της. Ήδη οι εκτελεστικές του ικανότητες φαίνεται πως είναι πολύ μεγάλες και δεν γίνεται να μην του δώσουν μία ανάλογη -σε μέγεθος- μεταγραφή. 

Ήδη τα δημοσιεύματα υπάρχουν. Ήδη αυτά αυξάνονται και όσο περνάει ο καιρός σίγουρα θα γίνονται ολοένα και περισσότερα με μαθηματική ακρίβεια όσο φτάνουμε στο καλοκαίρι, όπου και ανοίγει το μεταγραφικό παζάρι. Τόσο η Ρέαλ Μαδρίτης όσο και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν δείξει ένα, κάποιο ενδιαφέρον για τον σούπερ σταρ της γερμανικής ομάδας.

Αμφότερες μπορούν να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη. Με μοναδικό σκοπό να ντύσουν στα χρώματά τους το μεγάλο αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως επιβεβαίωσε και με το ρεπορτάζ της η αγγλική εφημερίδα “Telegraph”.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube. Η λίστα για τον Χάαλαντ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο! 

Η λίστα για τον Χάαλαντ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο!

Δεν είναι η πρώτη φορά. Και μάλλον ούτε και η τελευταία. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξέρει πολύ καλά να αγοράζει παίκτες που ναι μεν έχουν ταλέντο, αλλά δεν είναι ακόμη ευρέως γνωστοί.

Σε αυτούς χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος ήδη με τις εμφανίσεις και τα γκολ του έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι Βεστφαλοί ήδη τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι που παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του και σκοπεύουν να την “πέσουν” με επίσημες προτάσεις τους.

Σύμφωνα με την “Telegraph” οι Άγγλοι ναι μεν μπορεί να έχουν μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από τους Μαδριλένους, αλλά, πιστεύουν ότι η δόξα και η ιστορία της Ρεάλ είναι πολύ μεγαλύτερο δέλεαρ για τον Χάαλαντ.

Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτές οι δύο ομάδες που θέλουν τον Σκανδιναβό. Μιας και τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Τσέλσι τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ