ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Γλυκοκοιτάζει» τον Κέιν η Μπαρτσελόνα!

Ο Χάρι Κέιν φαίνεται πως έχει μπει στη λίστα της Μπαρτσελόνα, με το βέτο της Τότεναμ στις άλλες αγγλικές ομάδες να τον κάνει... εύκολο στόχο.

«Γλυκοκοιτάζει» τον Κέιν η Μπαρτσελόνα!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Χάρι Κέιν συγκαταλέγεται δικαίως στους κορυφαίους επιθετικούς παγκοσμίως. Άλλωστε, το ταλέντο του και η άνεση του στο σκοράρισμα το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία. Ο Άγγλος φορ μπορεί κυριολεκτικά να βάλει την μπάλα στα δίχτυα με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο. Παράλληλα, όμως, δουλεύει σκληρά και βελτιώνει το παιχνίδι του και σε άλλους τομείς. Ήδη φέτος έχει γίνει και… δημιουργός τερμάτων. Δεν είναι τυχαίο πως, παρότι αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, έχει 16 ασίστ, μαζί με τα 26 του γκολ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Πέραν των επιδόσεων του, όμως, η Τότεναμ δε δείχνει ικανή να λάβει θέση ισχύος. Στην Premier League βρίσκεται μόλις στην 7η θέση, ενώ στο Europa League αποκλείστηκε με συντριβή από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μόνο το Carabao Cup, όπου αντιμετωπίζει στον τελικό τη Μάντσεστερ Σίτι της έμεινε. Γενικότερα, οι «spurs» δεν προσφέρουν στον Άγγλο επιθετικό τη δυνατότητα να διεκδικήσει τρόπαια. Γι’ αυτό και ο ίδιος φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Οι «πολίτες» έμοιαζαν να είναι το φαβορί για την απόκτηση του. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Sport», η Μπαρτσελόνα έχει κάνει την κίνηση της για τον Κέιν κι έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Κέιν

Το βέτο της Τότεναμ ανοίγει τον δρόμο για την Μπαρτσελόνα και τον Κέιν

Βλέπετε, η Τότεναμ αποφάσισε να θέσει ένα βέτο στον Άγγλο φορ για να τον αφήσει να φύγει. Δεν θα πρέπει να πάρει μεταγραφή σε άλλη αγγλική ομάδα. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως αν θέλει να αποχωρήσει θα πρέπει να φύγει από το Νησί. Εκεί ακριβώς μπαίνει η Μπαρτσελόνα, η οποία το καλοκαίρι θα κινηθεί οπωσδήποτε για επιθετικό. Οι «μπλαουγκράνα» βέβαια έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός, όμως, αποτελεί μήλον της έριδος πολλών ομάδων και δεν είναι σίγουρη η απόκτηση του.

Γι’ αυτό οι Καταλανοί έχουν ήδη έτοιμο το plan B, με τον Κέιν. Μάλιστα, η περίπτωση του προκρίθηκε αρκετά μετά το βέτο των «Spurs». Κι αυτό γιατί ουσιαστικά μπορεί να ανοίξει πιο εύκολα ένας δίαυλος επικοινωνίας. Ταυτόχρονα, δεν θα υπάρχει και τόσο μεγάλη «ζήτηση» για τον Άγγλο φορ, δεδομένου ότι θα βγουν από το… παιχνίδι οι ομάδες της Premier League

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ