ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ κυνηγάει «έξυπνη»… βόμβα με Μαχρέζ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εντυπωσιασμένη από τη φετινή σεζόν του Ριγιάντ Μαχρέζ και φέρεται να ετοιμάζει κίνηση για να τον αποκτήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Ρεάλ κυνηγάει «έξυπνη»… βόμβα με Μαχρέζ!

Η φετινή σεζόν δεν έχει εξελιχθεί καθόλου καλά για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις. Εξάλλου, η «βασίλισσα» βρίσκεται προ του κινδύνου να μείνει χωρίς κανένα τίτλο φέτος. Στο πρωτάθλημα είναι στο -6 από τη συμπολίτισσα και πρωτοπόρο Ατλέτικο. Στο Κύπελλο Ισπανίας αποκλείστηκε από την άσημη Αλκογιάνο. Στο Σούπερ Καπ έμεινε εκτός από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ουσιαστικά στο Champions League συνεχίζει, όντας στα προημιτελικά της διοργάνωσης κόντρα στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, δεν θεωρείται μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έτσι στις τάξεις της ισπανικής ομάδας ξέρουν πως το καλοκαίρι χρειάζονται ενίσχυση. Ακόμα κι αν αποχωρήσει από τον πάγκο της ο Ζινεντίν Ζιντάν, η Ρεάλ θα πρέπει να είναι ισχυρή. Γι’ αυτό, άλλωστε κι έχει βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό τους Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ. Τα πιο «καυτά» ονόματα στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με την «Telegraph», όμως, είναι εντυπωσιασμένοι κι από έναν ακόμα παίκτη. Αυτός είναι ο Ρίγιαντ Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;  Μαχρέζ Ρεάλ

Η εκτίμηση προς τον Μπενζεμά και η χαμηλή τιμή «κλειδιά» για τη Ρεάλ

Ο Αλγερινός έχει πάρει φανέλα βασικού το τελευταίο διάστημα και εντυπωσιάζει. Άλλωστε τη φετινή σεζόν μετράει 10 γκολ και 6 ασίστ σε 38 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να είναι εξ αρχής και πάντα στη βασική ενδεκάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Μάλιστα, οι «πολίτες» είναι τόσο ικανοποιημένοι από την παρουσία του, που θέλουν να ανανεώσουν άμεσα το συμβόλαιο του.

Οι εμφανίσεις του έχουν εντυπωσιάσει και τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως είναι λογικό. Γι’ αυτό στις τάξεις της «βασίλισσας» παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις κι ετοιμάζουν την κίνηση τους. Στις τάξεις της ισπανικής ομάδας θέλουν να τον βάλουν δίπλα στους Μπενζεμά και Αζάρ και να δημιουργήσουν μια δική τους ισχυρή τριάδα στην επίθεση, εφόσον και ο Βέλγος μείνει υγιής. Ταυτόχρονα ποντάρουν και στην επιθυμία του Μαχρέζ να αγωνιστεί μαζί με τον Γάλλο φορ, τον οποίο εκτιμά ως ποδοσφαιριστή. Τέλος, δε θα χρειαστεί να δαπανήσουν έναν πακτωλό χρημάτων για να πείσουν τη Σίτι να τον παραχωρήσει. Αν μη τι άλλο δηλαδή θα αποκτήσουν έναν ποιοτικό παίκτη σε καλή τιμή. Κάτι που… ιντριγκάρει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της Ρεάλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ