Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόντε: «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα»!
Ίντερ

Κόντε: «Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα»!

Ο Αντόνιο Κόντε βλέπει την ομάδα του να πηγαίνει προς την επιστροφή στα πρωταθλήματα αλλά ακόμα θεωρεί ότι δεν έχουν πετύχει τίποτα.

04.04.2021 | 13:01

Η Ίντερ βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στην κατάκτηση τους πρωταθλήματος της Σέριε Α και την επιστροφή της στις επιτυχίες. Μία εξέλιξη που χρειαζόταν πολύ ο σύλλογος και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια για να το πετύχει. Η Γιουβέντους μονοπωλεί το ενδιαφέρον και τις κατακτήσεις εδώ και πολύ πολύ καιρό και οι νερατζούρι φτάνουν πλέον στο σημείο που είχαν στοχεύσει πριν χρόνια. Όταν δηλαδη ξεκινούσε η νέα προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή. Ο Αντόνιο Κόντε είχε τα πάνω του και τα κάτω του, αλλά τελικά είναι μία ανάσα από το να τα καταφέρει.

Η Ίντερ είδε τις αντιπάλους της για το πρωτάθλημα να χάνουν βαθμούς και την ψαλίδα να ανοίγει ακόμα περισσότερο με τη δική της νίκη. Παρόλα αυτά, ο Κόντε θεωρεί ότι ακόμα δεν έχει τελείωσε τίποτα. Η επιτυχία δεν έχει έρθει και πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι ώστε να τα καταφέρουν. Στόχος η νίκη σε κάθε παιχνίδι όπως είπε.

Θες να βλέπεις τον Βασιλιά ακόμα και… στον ύπνο σου; Τότε δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο YouTube.

Κόντε: 10 παιχνίδια ακόμα – Δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη».

«Απομένουν ακόμη 10 παιχνίδια, εννέα για κάποιες άλλες ομάδες. Ο δρόμος είναι μακρύς και υπάρχουν ακόμη 27-30 βαθμοί που πρέπει να διεκδικήσουμε» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στο Sky Italia και συνέχισε: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι το ιταλικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, πρέπει να νικάς σε κάθε παιχνίδι. Όσο λιγοστεύουν τα παιχνίδια, είναι αναπόφευκτο να αρχίσουμε να κοιτάμε μπροστά. Όμως, εξαρτάται από εμάς να κατακτήσουμε την πρώτη θέση, δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version