ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Άλωσε και το Μόναχο ο Μπαπέ! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ένα ακόμα μεγάλο διπλό στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, περνώντας και από το Μόναχο με νίκη 3-2 επί της Μπάγερν Μονάχου! Φοβερός ο Μπαπέ!

Άλωσε και το Μόναχο ο Μπαπέ! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε άλλη μια καταπληκτική εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα. Πέρασε νικηφόρα και από το Μόναχο επικρατώντας της Μπάγερν με 3-2! Δυο γκολ ο Κιλιάν Μπαπέ που για ακόμη μια φορά ήταν ο μπροστάρης των Παριζιάνων. Ένα τέρμα ο Μαρκίνιος, ενώ για τους Βαυαρούς σκόραραν οι Τσούπο-Μοτίνγκ και Μίλερ.

Nα δώσουμε τα εύσημα και στον Κέιλορ Νάβας που αποσόβησε πάρα πολλούς κινδύνους. Πάνω από 25 ευκαιρίες συνολικά είχε η Μπάγερν, με την Παρί όμως να έχει την αποτελεσματικότητα.

Η πρώτη φάση στην «Allianz Arena» άνηκε στην Μπάγερν, με τον Τσούπο-Μοτίνγκ να σημαδεύει το δοκάρι σε κεφαλιά εντός περιοχής. Η Παρί ήταν πιο αποτελεσματική ανοίγοντας το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό. Ωραία ομαδική προσπάθεια από τους παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον Μπαπέ να νικάει τον Νόιερ για το 0-1. Να λέμε και την αλήθεια, το τελείωμα δεν ήταν και το καλύτερο, αλλά έφερε τεράστια ευθύνη ο τερματοφύλακας των Βαυαρών.

Αμέσως μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα. Πίεσαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους με σκοπό την άμεση ισοφάριση. Μολονότι πρόλαβαν και έκαναν μια δεκαριά ευκαιρίες στα καρέ του Κέιλορ Νάβας, δεν ευτύχησαν να σκοράρουν. Οι φάσεις του Μίλερ στο 10ο και του Γκορέτσκα στο 19ο ξεχώρισαν, ενώ ανάμεσα είχαμε και ένα ακυρωθέν γκολ του Ντράξλερ.

Στο 28′ η Παρί βρήκε και δεύτερο γκολ παγώνοντας το χιονισμένο Μόναχο. Ο Μαρκίνιος ξεχάστηκε από την άμυνα της Μπάγερν, υποδέχτηκε την μπαλιά του Νεϊμάρ και πλάσαρε τον Νόιερ σε τετ-α-τετ. Αμέσως μετά όμως ο Βραζιλιάνος άσος βγήκε αλλαγή λόγω μυϊκού τραυματισμού. Η Μπάγερν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα επτά λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Τσούπο-Μοτίνγκ δεν αστόχησε αυτή τη φορά και η κεφαλιά του διαμόρφωσε το 1-2.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Ισοφάρισε ο Μίλερ, αλλά ο Μπαπέ «χτύπησε» ξανά

Με φρενήρη ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Η Μπάγερν έκανε δυο επισκέψεις στα καρέ της Παρί από τα άκρα. Όμως, στο 52ο λεπτό ο Νεϊμάρ ήταν αυτός που απείλησε πραγματικά. Κι όμως κατάφερε να χάσει μια μοναδική ευκαιρία καθώς βρέθηκε φάτσα με τον Νόιερ που απέκρουσε το άσχημο πλασέ του!

Ακόμα χειρότερο ήταν το τετ-α-τετ που απέτυχε να ολοκληρώσει σωστά ο Μπαπέ… Ο Γάλλος βρέθηκε ολομόναχος με τον Νόιερ, αλλά και αυτή τη φορά ο Γερμανός γκολκίπερ είπε όχι!

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, οι Βαυαροί βρήκαν την πολυπόθητη ισοφάριση. Ο Τόμας Μίλερ πήρε τον ρόλο του απόντα Λεβαντόφσκι και έπειτα από ιδανική εκτέλεση φάουλ του Κίμιχ σκόραρε για το 2-2. Ωστόσο, όπως λέμε… στα καπάκια, ο Κιλιάν Μπαπέ έβαλε για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Εκπληκτική ενέργεια στην ανοιχτή άμυνα της Μπάγερν και σουτ που άφησε άγαλμα τον Νόιερ.

Όπως ήταν φυσικό, η Μπάγερν ήταν αυτή που είχε την μπάλα στα πόδια της στα τελευταία λεπτά. Όπως και εν γένει στο ματς εξάλλου. Πίεζε την αντίπαλη άμυνα για την εκ νέου ισοφάριση. Αλλά τελικά δεν τα κατάφερε με το 2-3 να παραμένει μέχρι τέλους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ