ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Άριστα…10 και δεν χάνει αυτό το Scudetto η Ίντερ! (vid)

Η Ίντερ έπαιξε όσο χρειαζόταν κόντρα στη Σασουόλο, την «καθάρισε»...αγχωτικά με 2-1 και πλέον βρίσκεται στο +11 από τη Μίλαν και αγκαλιά με το Scudetto.

Άριστα…10 και δεν χάνει αυτό το Scudetto η Ίντερ! (vid)

Αυτό το Scudetto δε γίνεται να το χάσει! Η Ίντερ έπαιξε τόσο όσο και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ρομέλου Λουκάκου (γκολ και ασίστ) επικράτησε αγχωτικά με 2-1 της Σασουόλο και βρίσκεται πλέον στο +11 από τη δεύτερη Μίλαν. Δέκατη σερί νίκη για τους «νερατζούρι» που πάνε… τρένο προς την κατάκτηση του πρώτου τους πρωταθλήματος από τη σεζόν 2009/10, όταν έκαναν τρεμπλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; 

Μια (ευκαιρία) και να… καίει για την Ίντερ

H Σασουόλο ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς κι απείλησε πρώτη φορά στο 5′. Ο Ομπιάνγκ βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο, η Ίντερ κόντρα στη ροή του ματς πήρε το προβάδισμα πέντε λεπτά αργότερα. Ο Γιανγκ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λουκάκου με υπέροχη κεφαλιά έκανε το 1-0! Αυτό ήταν το 9ο γκολ στα τελευταία 10 ματς για τον Βέλγο, που πετάει «φωτιές».

Από εκεί κι έπειτα οι «νερατζούρι» έδωσαν την κατοχή στους φιλοξενούμενους, ψάχνοντας χώρους στην αντεπίθεση. Κάτι που λίγο έλειψε να πληρώσουν στο 36′. Από παράλληλο γύρισμα, ο Νταρμιάν πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Ρασπαντόρι πριν σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.  Το υπόλοιπο πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση, με την Ίντερ να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Ίντερ

Το «κλείδωσε» ο Μαρτίνες – «Ζωγράφισε» χωρίς αντίκρισμα ο Τραορέ

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι και στο δεύτερο μέρος, αλλά το μακρινό σουτ του Μάρλον στο 48′ δεν απείλησε τον Χαντάνοβιτς. Μάλιστα στο 63′ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά η σέντρα σουτ του Λόπεθ πέρασε λίγο άουτ. Ωστόσο, ξανά κόντρα στη ροή του ματς η Ίντερ βρήκε και δεύτερο γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε έφυγαν στην κόντρα και ο Λουκάκου πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Μαρτίνες, που τέλειωσε ιδανικά τη φάση για το 2-0!

Η Σασουόλο, όμως, αυτή τη φορά είχε μια… απάντηση. Στο 85′ ο Τραορέ έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής και με υπέροχο φαλτσαριστό πλασέ μείωσε σε 2-1! Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα, οι «νερατζούρι» έφτασαν κοντά και σε τρίτο γκολ. Ο Λουκάκου βρήκε τον Σάντσες στην κόντρα κι εκείνος προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Κονσίλι, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.

Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις, με την Ίντερ να πανηγυρίζει τη δέκατη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι οι «νερατζούρι» έφτασαν τους 71 βαθμούς σε 29 αγωνιστικές, όντας πλέον στο +11 από τη δεύτερη Μίλαν και… αγκαλιά με το Scudetto. Από την άλλη η Σασουόλο έμεινε στους 40 βαθμούς έπειτα από 29 παιχνίδια και την 9η θέση, χάνοντας ακόμα και τις ελάχιστες ελπίδες της να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Νταρμιάν, Χακίμι, Μπαρέλα, Έρικσεν (59′ Σένσι), Γκαλιαρντίνι (70′ Βεσίνο), Μαρτίνες (77′ Σάντσες), Λουκάκου.

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Κονσίλι, Τόλγιαν (75′ Χαρασλίν), Κίρικες (90′ Καραμοκό), Μάρλον, Ροτζέριο (75′ Κυριακόπουλος), Ομπιάνγκ, Λόπεθ, Τραορέ, Τζούρισιτς, Μπογκά (80′ Οντέι), Ρασπαντόρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ