ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Ο Νταρμιάν ντύθηκε… Λουκάκου και η Ίντερ «αγγίζει» το Scudetto!

Η Ίντερ ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην Κάλιαρι, αλλά ο Ματέο Νταρμιάν δήλωσε «παρών» και με δικό του γκολ της χάρισε τη νίκη (1-0), φέρνοντας την ακόμα πιο κοντά στο Scudetto.

Ο Νταρμιάν ντύθηκε… Λουκάκου και η Ίντερ «αγγίζει» το Scudetto!

Κόντρα στην Κάλιαρι η Ίντερ τα βρήκε.. σκούρα, αλλά δεν λύγισε. Οι «νερατζούρι» έχασαν ένα σωρό ευκαιρίες κι εκεί που έδειξαν να κολλάνε βρήκαν το δικό τους από μηχανής θεό. Δεν ήταν ούτε ο Λουκάκου, ούτε ο Λαουτάρο Μαρτίνες, αλλά ο Ματέο Νταρμιάν! Ο Ιταλός αμυντικός με γκολ στο 77′ χάρισε στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε την εντέκατη σερί νίκη της (1-0), την κράτησε στο +11 από την Μίλαν και την έφερε ακόμα πιο κοντά στο πολυπόθητο Scudetto.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Άσφαιρη» πίεση στο πρώτο μέρος

Το παιχνίδι δεν είχε τρομερό ρυθμό στο ξεκίνημα, με την Ίντερ βέβαια να είναι αυτή που πίεζε. Μάλιστα, οι «νερατζούρι» έφτασαν κοντά στο γκολ μόλις στο 11′. Ο Έρικσεν βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και σούταρε, αλλά ο Βικάρι έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε κυνηγούσαν να σκοράρουν και στο 24′ πλησίασαν ξανά. Ο Σένσι μπήκε στην περιοχή από πλάγια και πλάσρε, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Από εκεί κι έπειτα η Κάλιαρι κατάφερε να ισορροπήσει αρκετά το παιχνίδι. Μάλιστα στο 39′ είχε τη δική της στιγμή για να πάρει προβάδισμα. Ο Ναϊνγκολάν πήρε μέτρα και σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Χαντάνοβιτς να διώχνει σταθερά. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ. Ίντερ

Νταριάν, ο λυτρωτής της Ίντερ

Περίπου σαν το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο, με τους «νερατζούρι» να είναι αυτοί που κυνηγούσαν να πάρουν προβάδισμα. Κάτι που λίγο έλειψε να πετύχουν στο 48′. Έπειτα από ωραίο συνδυασμό, ο Σένσι πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Βικάριο απέκρουσε. Ίδια κατάληξη είχε και το δυνατό μακρινό σουτ του Έρικσεν οκτώ λεπτά αργότερα. Η πίεση της Ίντερ συνεχίστηκε και στο 61′ ο Βικάριο μπλόκαρε του σουτ του Λουκάκου μέσα από την περιοχή.

Μόλις έξι λεπτά αργότερα, οι «νερατζούρι» έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ. Από κόρνερ του Έρικσεν, ο Ντε Φράι νίκησε τους πάντες στον αέρα, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι. Εντέλει, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε βρήκε το τέρμα που τόσο έψαχνε στο 77′. Ο Λουκάκου βρήκε υπέροχα τον Χακίμι κι εκείνος έβγαλε ασίστ «πάρε-βάλε» στον Νταρμιάν που σε κενή εστία έκανε το 1-0!

Με τη νίκη αυτή η Ίντερ έφτασε τους 74 βαθμούς έπειτα από 30 αγωνιστικές και πλησιάζει όλο και περισσότερο στην κατάκτηση του Scudetto, όντας στο +11 από τη δεύτερη Μίλαν, οκτώ αγωνιστικές πριν το φινάλε. Από την άλλη η Κάλιαρι έμεινε στους 22 βαθμούς έπειτα από 30 παιχνίδι και την 18η θέση, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να υποβιβαστεί, αφού είναι στο -5 από τις θέσεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Νταρμιάν, Σένσι (81′ Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (81′ Γκαλιαρντίνι), Γιανγκ (70′ Χακίμι), Σάντσες (70′ Μαρτίνες), Λουκάκου.

Κάλιαρι (Λεονάρντο Σεμπλίτσι): Βικάριο, Ρουγκάνι (85′ Σιμεόνε), Γκοντίν, Καρμπόνι, Νάντεζ, Μαρίν, Ναϊνγκολάν, Ντάνκαν (72′ Ασαμόα), Ζάπα, Παβολέτι, Ζοάο Πέδρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ